SNOOKER
Ronnie O'Sullivan
Foto: Eurosport

EXCLUSIV Ronnie O'Sullivan, fără perdea pentru HotNews.ro - De ce lovește uneori cu mâna stângă, care este secretul succesului, de ce iubește România și de ce anul 2012 a fost cel mai bun din carieră

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Luni, 8 Apr 2019 Sport | Snooker
Nu știu alții cum sunt (vorba lui Creangă), dar eu când mă uit înapoi în timp îmi aduc aminte că am început să fiu cucerit de snooker ("acel biliard cu o masă mare și multe bile roșii" - cum se spunea în copilăria mea) după ce l-am văzut pe un anume Ronnie O'Sullivan jucând. Pe lângă loviturile care desenau unghiuri desprinse din culegerea de geometrie care mă chinuia zilnic, acest om reușea precum un magnet să adune aproape toată iubirea celor din tribune. La ceva ani distanță, viața mi-a oferit șansa imensă de a putea face un interviu cu cel supranumit The Rocket. Relaxat și fără să se ascundă în spatele expresiilor standard pe care le tot auzim la conferințele de presă din sportul mondial, Ronnie m-a făcut să mă simt preț de minute bune precum un prieten pe care îl cunoaște din vremuri îndepărtate.
Ronnie O'Sullivan
Foto: sportinglife.com

VIDEO Ronnie O'Sullivan, recordul de 1000 de break-uri de peste 100 de puncte și uralele publicului la fiecare lovitură - Impresionant

de A.I. HotNews.ro
Luni, 11 Mar 2019 Sport | Snooker
Ronnie O'Sullivan a oferit duminică seara clipe unice pentru istoria snooker-ului, englezul reușind să bifeze o performanță formidabilă: 1000 de break-uri de peste 100 de puncte. Totul s-a petrecut în finala Players Championship, competiție pe care "Racheta" a câștigat-o după 10-4 în finala cu Neil Robertson.
Ronnie O'Sullivan
Foto: Twitter

The Rocket rescrie istoria snooker-ului: Ronnie O'Sullivan a câștigat pentru a șaptea oară Campionatul Regatului Britanic

de A.I. HotNews.ro
Luni, 10 Dec 2018 Sport | Snooker
Ronnie O'Sullivan a trecut cu 10-6 de Mark Allen, victorie în urma căreia a reușit să câștige pentru a șaptea oară (record absolut) Campionatul Regatului Unit la snooker (l-a devansat pe Steve Davis, cu 6 titluri).
Ronnie O'Sullivan
Foto: worldsnooker.com
Snooker

Campionatul Regatului Unit: Ronnie O'Sullivan, victorie în ziua în care a împlinit 43 de ani (6-1 cu Jack Lisowski) - The Rocket s-a calificat în sferturi

de A.I. HotNews.ro
Miercuri, 5 Dec 2018 Sport | Snooker
În ziua în care a împlinit 43 de ani, Ronnie O'Sullivan a obținut calificarea în sferturile Campionatului Regatului Unit la Snooker, "The Rocket" trecând cu 6-1 de Jack Lisowski.
Snooker
Foto: Facebook

Doi jucători chinezi de snooker au fost suspendați pentru trucare de meciuri

de A.I. HotNews.ro
Sâmbătă, 1 Dec 2018 Sport | Snooker
Forul mondial al snookerului a anunţat, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial, sâmbătă, că a suspendat doi jucători chinezi, Yu Delu și Cao Yupeng, pentru trucare de meciuri.
Ronnie O'Sullivan
Foto: sportinglife.com

Snooker, Open-ul Angliei: Ronnie O'Sullivan vs Luo Honghao în sferturi

de A.I. HotNews.ro
Vineri, 19 Oct 2018 Sport | Snooker
Ronnie OSullivan a obținut, joi, calificarea în sferturile Open-ului Angliei la snooker, după ce l-a învins fără nicio emoție pe scoțianul Eden Sharav (4-1). În aceeași fază a competiției au mai ajuns, printre alții, Ryan Day, Mark Davis și Stephen Maguire.
Ronnie O'Sullivan si break-ul maxim
Foto: captura facebook

​VIDEO Ronnie O'Sullivan, după al 15-lea break de 147 al carierei: "E mai greu decât să câștigi Campionatul Mondial"

de A.I. HotNews.ro
Joi, 18 Oct 2018 Sport | Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a îmbogățit, miercuri, <zestrea> în ceea ce privește break-urile de 147, "The Rocket" bifându-l pe al 15-lea. În stilu-i caracteristic, Ronnie a vorbit despre performanța reușită: "E mai greu să faci un 147 decât să câștigi Campionatul Mondial".
Ronnie O'Sullivan
Foto: Eurosport

Ronnie O'Sullivan, "Fantoma" din lumea snooker-ului și ce vrea de la următorii ani: "Mă gândesc ce aș putea să fac diferit ca să încerc să-mi prelungesc cariera"

de A.I. HotNews.ro
Marţi, 16 Oct 2018 Sport | Snooker
Talent incredibil și unul dintre cei mai spectaculoși jucători din istoria Snooker-ului, Ronnie O'Sullivan a discutat într-un interviu exclusiv cu colegii de la Eurosport despre mai multe aspecte ale carierei sale. "The Rocket" a precizat cum vede viitorul carierei sale, cum se pregătește pentru turnee și de ce i se spune mai nou <Fantoma>.
Mariu Ancuta
Foto: Facebook

A murit Marius Ancuţa, cel mai cunoscut comentator de snooker

de Ionut Baias HotNews.ro
Vineri, 20 Iul 2018 Sport | Snooker
Marius Ancuța, unul dintre cei mai apreciaţi comentatori sportivi, cel care a avut un rol major în popularizarea snooker-ului în România, a decedat la vârsta de 50 ani, potrivit Eurospot și Libertatea. Ancuța a suferit de o formă de cancer, iar în ultimele două luni slăbise enorm.
Mark Williams, dezbracat la conferinta de presa
Foto: Captura BBC

VIDEO IMAGINILE ZILEI: Mark Williams și-a respectat promisiunea - A venit dezbrăcat la conferința de presă după ce a câștigat titlul mondial la snooker

de A.I. HotNews.ro
Marţi, 8 Mai 2018 Sport | Snooker
După o pauză de 15 ani, Mark Williams este din nou campion mondial la snooker, acesta fiind titlul cu numărul trei din palmaresul galezului în vârstă de 43 de ani. Și cum este un om de cuvânt, Williams și-a respectat promisiunea și a apărut la conferința de presă de după finala cu John Higgins dezbrăcat.
Mark Williams
Foto: worldsnooker.com

​CM Snooker: Mark Williams, noul campion mondial de la Crucible - Vis împlinit după o pauză de 15 ani

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Sport | Snooker
Mark Williams (43 de ani) este noul campion mondial de snooker, după ce a trecut în finala de scoțianul John Higgins (42 de ani), într-un duel al veteranilor. După ce la un moment dat conducea cu 15-10, Williams a fost egalat (15-15), însă a avut mintea mai limpede și nervii mai tari, iar victoria i-a revenit cu 18-16. Este al treilea titlu mondial pentru galez, după cele cucerite în 2000 și 2003 (a triumfat după o pauză de 15 ani la Crucible!). Ultimul act al competiției s-a disputat după sistemul cel mai bun din 35 de frame-uri.
Mark Williams
Foto: worldsnooker.com

​CM Snooker: Mark Williams, în avantaj după primele două sesiuni ale finalei cu John Higgins (scor 10-7)

de Diana Ene HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Sport | Snooker
Ajuns în finala Campionatului Mondial de Snooker după o pauză de 15 ani, Mark Williams (43 de ani) se află în avantaj după primele două sesiuni ale disputei cu John Higgins (cvadruplu campion mondial), scor 10-7. Învingătorul de la Crucible Theatre va fi decis luni, a treia sesiune urmând să înceapă la ora 16:00, în timp ce sesiunea finală este programată de la ora 21:00.
Mark Williams
Foto: worldsnooker.com

CM Snooker: Mark Williams, în finală după un meci epic împotriva lui Barry Hawkins (scor 17-15)

de Diana Ene HotNews.ro
Duminică, 6 Mai 2018 Sport | Snooker
Barry Hawkins (favoritul numărul șase) s-a aflat în avantaj după fiecare dintre primele trei sesiuni ale semifinalei cu Mark Williams (cap de serie numărul șapte), dar a fost nevoit să se recunoască învins. Galezul s-a impus cu 17-15, asigurându-și un loc în marea finală de la Crucible Theatre, unde îl va întâlni pe John Higgins.
John Higgins
Foto: worldsnooker.com

CM Snooker: John Higgins, în finală pentru a șaptea oară (17-13 cu Kyren Wilson)

de Diana Ene HotNews.ro
Sâmbătă, 5 Mai 2018 Sport | Snooker
John Higgins (favoritul numărul cinci) s-a calificat pentru a șaptea oară în carieră în finala Campionatului Mondial de Snooker, după ce a trecut în penultimul act de Kyren Wilson, scor 17-13. Va fi pentru al doilea an consecutiv în care Higgins (cvadruplu campion mondial) va lupta pentru marele trofeu de la Crucible Theatre. Adversarul său din finală va fi învingătorul dintre Barry Hawkins și Mark Williams.
John Higgins
Foto: worldsnooker.com

CM Snooker: John Higgins și Barry Hawkins, în avantaj după disputarea primei sesiuni a semifinalelor

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Vineri, 4 Mai 2018 Sport | Snooker
Cu o mare experiență la Campionatul Mondial de Snooker, John Higgins a preluat conducerea în disputa cu Kyren Wilson, scoțianul având 5-3 după disputatea primei sesiuni a semifinalei de la Crucible. Cu același scor conduce și Barry Hawkins în meciul cu Mark Williams. Se dispută după sistemul cel mai bun din 33 de frame-uri.
John Higgins
Foto: Captura BBC

​CM Snooker: John Higgins, calificare spectaculoasă în semifinale, după joc decisiv cu Judd Trump (13-12)

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Joi, 3 Mai 2018 Sport | Snooker
Condus cu 7-3, iar mai apoi cu 11-9, John Higgins a întors soarta disputei cu Judd Trump, fiind nevoie de joc decisiv pentru ca scoțianul să completeze tabloul semifinalelor de la Crucible (victorie a lui Higgins cu 13-12).
Kyren Wilson
Foto: worldsnooker.com

​CM Snooker: Kyren Wilson și Barry Hawkins, victorii categorice - Au obținut calificarea în semifinalele de la Crucible

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Miercuri, 2 Mai 2018 Sport | Snooker
Kyren Wilson a reușit, miercuri, calificarea în premieră în semifinalele Campionatului Mondial de Snooker, după victoria cu 13-6 obținută împotriva lui Mark Allen. În aceeași fază a competiției a ajuns și Barry Hawkins: 13-15 cu Ding Junhui.
Barry Hawkins
Foto: worldsnooker.com

​CM Snooker: Barry Hawkins și Kyren Wilson, la un pas de semifinale

de Adrian Ilincescu HotNews.ro
Miercuri, 2 Mai 2018 Sport | Snooker
Barry Hawking îl conduce cu 11-5 pe Ding Junhui înainte de sesiunea decisivă a disputei contând pentru sferturile Campionatului Mondial de Snooker de la Crucible. Acelasi școr se înregistrează și în confruntarea dintre Kyren Wilson și Mark Allen (11-5). Echilibrul domină meciul Mark Williams vs Ali Carter (4-4), în timp ce Judd Trump este în avantaj în fața lui John Higgins (5-3).
Mark Williams
Foto: worldsnooker.com

CM Snooker: Mark Williams continuă competiția de la Sheffield - Programul complet al sferturilor

de Diana Ene HotNews.ro
Marţi, 1 Mai 2018 Sport | Snooker
Mark Williams a întregit tabloul jucătorilor calificați în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Snooker, după victoria cu 13-7 în fața lui Robert Milkins. În faza următoare a competiției de la Sheffield, Williams îl va întâlni pe Ali Carter.
Ding Junhui
Foto: worldsnooker.com

CM Snooker: Ding Junhui și Judd Trump s-au calificat în sferturi

de Diana Ene HotNews.ro
Luni, 30 Apr 2018 Sport | Snooker
Ding Junhui nu i-a mai lăsat nicio șansă lui Anthony McGill în sesiunea decisivă, impunându-se cu 13-4 în partida din optimile de finală ale Campionatului Mondial de Snooker. În următoarea fază a competiției de la Sheffield a ajuns și Judd Trump, învingător în fața lui Ricky Walden, scor 13-9.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version