Recunoscut pentru înverșunarea cu care vorbește despre adversarii săi, Ronnie O'Sullivan a ieșit din nou în evidență cu o caracterizare halucinantă la adresa rivalului său John Astley.

Ronnie O'SullivanFoto: Mark Stephenson / Zuma Press / Profimedia

>> Ronnie O'Sullivan, discurs halucinant la adresa unui rival - Val de jigniri

Ronnie O'Sullivan l-a caracterizat pe John Astley: „Nu are creier de snooker”

Retras cu doar două zile înaintea turneului Welsh Open, Ronnie O'Sullivan este prezent la turneu în calitate de comentator.

Dar „Racheta” nu se dezice de limbajul folosit la adresa adversarilor săi, pe care deseori i-a înjurat sau amenințat.

De această dată a venit rândul britanicului John Astley să intre sub lupa lui Ronnie, care consideră că nu are niciun atu pentru a câștiga în snooker.

„Unii oameni sunt buni la matematică, alții sunt buni la engleză. Unii oameni pur și simplu au creier de snooker, iar alții nu aleg lovitura corectă și nu vor juca niciodată cu lovitura corectă, deoarece creierul lor nu gândește ca cel al unui jucător de snooker.

Sunt anumiți jucători de top, nu voi da nume, care nu au creier de snooker în opinia mea, dar care au o tehnică atât de bună, încât compensează.

El (n.r. Astley) nu are nici una, nici alta. Nu are o tehnică bună și nu are creier de snooker. Doar va aduna 30, 40 de puncte, va rata bile și nu va face niciodată nimic.

Este păcat, dar trebuie să ai una din astea două. Trebuie să ai o tehnică bună sau un creier de snooker, iar dacă nu ai niciuna, poate e timpul să-ți găsești altceva de lucru", a declarat O'Sullivan, conform Eurosport.

2024 Welsh Open are loc în perioada 12-18 februarie, la Venue Cymru din Llandudno. Turneul oferă premii totale în valoare de £427.000, iar campionul en-titre este Robert Milkins (2023).