EXTREM
Iulian Rotariu
Foto: Iulian Rotariu / Facebook

Un pompier de la ISU Botoşani va participa la ultramaratonul "The Track" din Australia - El are de parcurs 522 de kilometri

de A.I. HotNews.ro
Vineri, 10 Mai 2019 Sport | Extrem
Pompierul Iulian Rotariu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani va participa între 15 şi 24 mai, la ultramaratonul “The Track” din Australia. În cadrul acestei competiţii cei 43 de concurenţi vor avea de alergat 522 de kilometri în nouă etape.
Paul Georgescu a traversat Canalul Molokai
Foto: worldopenwaterswimmingassociation.com

Înotătorul Paul Georgescu, după ce a traversat Canalul Molokai: "Am făcut un efort de 15 minute ca să pot ieşi din apă, din cauza stâncilor"

de Diana Ene HotNews.ro
Vineri, 19 Apr 2019 Sport | Extrem
Înotătorul Paul Georgescu, care a reuşit să traverseze Canalul Molokai din Hawaii (55,5 km), cu timpul de 13 ore şi 6 minute, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că finalul cursei a fost dramatic întrucât valurile puternice l-au împiedicat timp de 15 minute să urce pe malul stâncos.
Avram Iancu
Foto: Facebook

Ultramaratonul "6633 Arctic Ultra": Avram Iancu a terminat pe locul trei cel mai dur maraton din lume

de Diana Ene HotNews.ro
Sâmbătă, 16 Mar 2019 Sport | Extrem
Bibliotecarul Avram Iancu, cunoscut după ce a traversat înot Canalului Mânecii şi a parcurs traseul Dunării de la izvoare şi până la vărsare, a încheiat, sâmbătă, pe locul trei, cel mai dur maraton din lume, „6633 Arctic Ultra”, transmite Mediafax.
Bibliotecarul Avram Iancu
Foto: Facebook

Avram Iancu, pe ultima porţiune a ultramaratonului de la Cercul Polar de Nord

de S.A. HotNews.ro
Vineri, 15 Mar 2019 Sport | Extrem
Bibliotecarul Avram Iancu, din Petroşani, a trecut de Gateway, ultimul punct de control al ultramaratonului de la Cercul Polar de Nord "6633 Arctic Ultra", el îndreptându-se vineri spre Tuktoyaktuk, destinaţia finală a sportivilor înscrişi în concurs, anunță Agerpres.
Tibi Useriu, in spital
Foto: Facebook/ Tibi Useriu

Tibi Ușeriu povestește, din spital, cum s-a ales cu degerăturile ce l-au scos din cursa extremă Yukon Arctic Ultra: S-a întâmplat din prostia mea

de V.M. HotNews.ro
Joi, 7 Feb 2019 Sport | Extrem
Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a relatat, într-o postare pe Facebook, cum a fost nevoit să abandoneze competiția extremă Yukon Arctic Ultra, după ce a suferit degerături grave la degetele de la picioare. De pe patul de spital, sportivul spune că totul „s-a întâmplat din prostia mea”, povestind că a înghețat în somn, pentru că nu s-a echipat corespunzător și nu a estimat cum trebuie temperatura. „Am încasat o nouă lecție de băgat la cap. Natura trebuie respectată”, afirmă el.
Tibi Useriu
Foto: Facebook

Tibi Ușeriu, scos din cursa extremă Yukon Arctic Ultra din cauza unor degerături

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Luni, 4 Feb 2019 Sport | Extrem
Ultramaratonistul Tibi Ușeriu a fost scos din concurs, luni, de organizatorii competiției extreme Yukon Arctic Ultra după ce a suferit degeraturi la picioare, sportivul urmând să fie transportat la cel mai apropiat spital cu un elicopter.
Paul Georgescu
Foto: Facebook

Paul Georgescu a devenit primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apă îngheţată

de Diana Ene HotNews.ro
Sâmbătă, 2 Feb 2019 Sport | Extrem
Sportivul Paul Georgescu a devenit, sâmbătă, primul român care a înotat fără costum de protecţie 1.600 de metri în apa îngheţată, el încheind cursa desfăşurată într-un bazin exterior din cadrul unui club din Capitală în 22 de minute, 43 de secunde şi 19 sutimi.
Avram Iancu
Foto: Facebook - Avram Iancu

Avram Iancu a anunţat că va participa la Maratonul Arctic Ultra 6633

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Luni, 28 Ian 2019 Sport | Extrem
Avram Iancu, bibliotecarul din Petroşani care a străbătut înot Canalul Mânecii, Dunărea şi Marea Neagră, fără a purta costum de neopren, a anunţat că va participa la Maratonul Arctic Ultra 6633, în cadrul căruia va înfrunta temperaturi de minus 50 grade Celsius şi va alerga pe fluvii îngheţate.
Atleti in stil siberian
Foto: Siberian Times

VIDEO Maraton extrem în Siberia: Participanții au alergat la -52 de grade Celsius

de G.S. HotNews.ro
Miercuri, 9 Ian 2019 Sport | Extrem
Cea mai rece localitate din lume, un sat din nord-estul Rusiei poreclit ”Polul frigului”, a găzduit o cursă de alergare desfășurată la temperaturi mult sub zero grade Celsius, notează Moscow Times.
Avram Iancu
Foto: Facebook - Avram Iancu

Bibliotecarul Avram Iancu a reușit un nou record: a străbătut înot distanța de la Sulina la Istanbul

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Miercuri, 31 Oct 2018 Sport | Extrem
Bibliotecarul Avram Iancu, din Hunedoara, a reușit, miercuri, să ajungă la Istanbul, în Turcia, după ce a parcurs înot cei 680 de kilometri, stabilind, astfel, un nou record, după ce reușise să străbată Dunărea fără costum de neopren.
Laura Mares
Foto: Federatia Romana de Alpinism si Escalada

Alpinism: Laura Mareș, prima româncă pe vârful Ama Dablam (6.812 metri) din Himalaya

de Silviu Dumitru HotNews.ro
Joi, 25 Oct 2018 Sport | Extrem
Laura Mareș, legitimată la Alpin Club Carpatic din București, divizia Elite Mountaineering, însoțită de Justin Ionescu, antrenor de alpinism și escaladă, a reușit, pe 22 octombrie, la ora 10 dimineața, ascensiunea celui mai înalt punct al muntelui Ama Dablam (6.812 m) din Himalaya (Nepal), fără suport Sherpa și fără utilizarea de oxigen îmbuteliat, conform Federației Române de Alpinism și Escaladă.
Alex Honnold la antrenament
Foto: Facebook

​VIDEO Performanța lui Alex Honnold, singurul om care a escaladat fără asigurare El Capitan, subiectul unui documentar lansat în SUA / „Îmi e frică de moarte, de pericol, de durere. Îmi e frică să vorbesc în public”

de R.M. HotNews.ro
Joi, 4 Oct 2018 Sport | Extrem
În cele din urmă, Alex Honnold, atunci în vârstă de 31 de ani, nu a murit. A reușit să atingă vârful El Capitan, după patru ore de ascensiune pe acest zid de granit din parcul natural Yosemite din California, fără nicio asigurare. Era sâmbătă, 3 iunie 2017, ora 9,28 dimineața, o realizare sportivă care a fascinat lumea cățărătorilor, scrie AFP.
Denise Mueller-Korenek
Foto: facebook / Project Speed Denise Mueller-Korenek

​VIDEO FOTOGALERIE Denise Mueller-Korenek, nou record de viteză pe bicicletă - 296 km/h

de A.I. HotNews.ro
Miercuri, 19 Sept 2018 Sport | Extrem
Ciclista Denise Mueller-Korenek a reușit să stabilească un nou record mondial de viteză pe bicicletă, americanca ajungând până la 296 de kilometri pe oră. Cum a fost posibil acest lucru poți vedea în interiorul materialului.
Robert Hajnal, trecand linia de sosire cu steagul Romaniei in mana
Foto: Captura YouTube

VIDEO Performanță incredibilă reușită de un român în weekend: Robert Hajnal a încheiat pe doi "Ultra Trail du Mont Blanc"

de A.I. HotNews.ro
Luni, 3 Sept 2018 Sport | Extrem
În weekend-ul recent încheiat, un român a terminat pe locul al doilea "Ultra Trail du Mont Blanc" (UTMB), performanța fiind cu atât mai mare cu cât competiția reprezintă unul din cele mai importante ultramaratoane montane din lume.
Tibi Useriu
Foto: Facebook

Tiberiu Ușeriu a luat startul în Ultramaratonul Evererstului, o cursă extremă care pornește de la 5.600 metri altitudine

de G.S. HotNews.ro
Marţi, 29 Mai 2018 Sport | Extrem
Tibi Ușeriu, maratonistul bistrițean care a câștigat pentru a treia oară consecutiv cel mai greu maraton de pe planetă, Artic Ultra 6633, a luat, marți, startul într-o altă cursă extremă, considerată una dintre cele mai grele din lume, Ultramaratonul Everestului, transmite Mediafax.
Horia Colibasanu
Foto: Facebook / Horia Colibasanu

Expediţia care ar fi deschis o nouă rută spre Everest, încheiată pentru Horia Colibăşanu din cauza riscului de avalanşă de zăpadă şi gheaţă

de Diana Ene HotNews.ro
Joi, 24 Mai 2018 Sport | Extrem
Alpinistul timişorean Horia Colibăşanu a anunţat că renunţă la încercarea de a cuceri Everestul pe o rută nouă, din cauza riscului de avalanşă de zăpadă şi gheaţă, dar că această încercare va rămâne un proiect de viitor pentru el şi pentru partenerul său de ascensiune, alpinistul Peter Hamor.
Everest
Foto: Wikimedia Commons

Record în Himalaya - Un șerpaș a urcat de 22 de ori pe Everest

de Vlad Barză HotNews.ro
Miercuri, 16 Mai 2018 Sport | Extrem
​Un șerpaș pe nume Kami Rita a urcat pentru a - 22 - a oară pe Everest, stabilind recordul pentru cele mai multe ascensiuni pe cel mai înalt vârf din lume, scrie Reuters. Doar trei oameni au urcat de peste 20 de ori pe Everest, în timp ce americanul Dave Hahn a urcat de 15 ori, fiind deținătorul recordului pentru non-nepalezi.
Tibi Useriu
Foto: Facebook

Tibi Uşeriu: "Nu voi refuza titlul de Cetăţean de Onoare al Capitalei, dar nu mă voi prezenta la decernare. Exemplul meu vreau să îi inspire pe cei care vor să-şi depăşească limitele în slujba binelui, nu să <reabiliteze>"

de A.I. HotNews.ro
Luni, 26 Mar 2018 Sport | Extrem
Maratonistul Tibi Uşeriu spune că nu va refuza titlul de Cetăţean de Onoare al Capitalei din respect pentru bucureşteni, însă nu se va prezenta la ceremonia de decernare şi nici la alte festivităţi. El a scris pe pagina sa de Facebook că îşi doreşte ca exemplul său să-i inspire pe cei care doresc să-şi depăşească limitele în slujba binelui, nu pentru „a-i reabilita pe alţii”, aşa cum a argumentat municipalitatea propunerea într-un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului (CGMB) de miercuri.
Tibi Useriu
Foto: Facebook

VIDEO Momente emotionante la finalul maratonului 6633 Arctic Ultra - Cum a fost asteptat Tiberiu Useriu

de Diana Ene HotNews.ro
Vineri, 16 Mar 2018 Sport | Extrem
Emotie, mandrie si bucurie, toate acestea s-au regasit la finalul maratonului 6633 Arctic Ultra, castigat pentru a treia oara consecutiv de Tiberiu Useriu. Bistriteanul a reusit sa termine cursa de 618 de kilometri dupa sapte zile si aproximativ cinci ore, fiind intampinat la linia de sosire in acordurile Imnului National al Romaniei.
Tibi Useriu
Foto: Facebook

Ultramaratonul arctic: Castigatorul ultimelor doua editii, Tiberiu Useriu, conduce cursa / Avram Iancu s-a retras dupa primul punct de control

de G.S. HotNews.ro
Vineri, 9 Mar 2018 Sport | Extrem
Sportivul Avram Iancu s-a retras din ultramaratonul de la Polul Nord, potrivit unui anunt postat vineri pe pagina de Facebook a competitiei 6633 Arctic Ultra, fara sa fie precizate motivele abandonului. Retragerea a avut loc pe traseul dintre punctele de control 1 si 2, mentioneaza sursa citata, citata de Agerpres.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version