Eliminat surprinzător în optimile Campionatului Mondial de Snooker, Ronnie O'Sullivan a vorbit despre viitorul acestui sport. El și-a ales favoritul, considerând că acesta va domina snookerul în următoarea decadă.

Ronnie O'SullivanFoto: George Wood / PA Images / Profimedia

În vârstă de doar 31 ani, Judd Trump se bucură de creditul unuia dintre cei mai mari jucători din istoria snookerului, Ronnie O'Sullivan.

„Eu cred că Judd va câștiga măcar 5 titluri mondiale. Când Judd intră în arenă nu sunt mulți care să poată să îi facă față. Neil poate (n.r. Robertson), Mark poate (n.r. Selby), însă să nu uităm că e mult mai tânăr decât aceștia, sunt ani buni între ei. Sunt mulți factori care mă fac să îl văd multiplu campion mondial, sunt convins că va câștiga de multe ori la Crucible", a spus O'Sullivan pentru Eurosport.

Judd Trump are în palmares o finală mondială în 2011 și un titlu la aceeași competiție, iar în ultima perioadă acesta a început să câștige partide importante.

În România, Campionatul Mondial de Snooker poate fi urmărit în direct pe Eurosport.

CM snooker se desfășoară între 17 aprilie și 3 mai la Sheffield. Organizatorii vor permite treptat prezența spectatorilor în tribune, urmând ca la marea finală Crucible să funcționeze la o capacitate de 100%.

Accesul spectatorilor

Sferturi și semifinale: 75% din capacitate.

Finala: 100% din capacitate.

Programul zilei de miercuri de la CM de Snooker:

De la ora 12:00

Neil Robertson vs Kyren Wilson 8-8

Mark Selby vs Mark Williams 6-2

De la ora 16:30

Anthony McGill vs Stuart Bingham 9-7

Judd Trump vs Shaun Murphy 4-4

De la ora 21:00

Mark Selby v Mark Williams

Judd Trump v Shaun Murphy.