A terminat ultramaratonul Yukon Arctic la începutul anului, iar apoi a îndemnat lumea să rămână în izolare pentru blocarea noului coronavirus. Tibi Ușeriu vine cu o nouă postare, una în care precizează următoarele: "cea mai tare cursă de anduranță posibilă rămâne aceea a propriei noastre existențe".

HotNews.roFoto: Hotnews

Ce spune Tibi pe Instagram

"Sunt în continuare convins, ca cea mai tare cursă de anduranță posibilă rămâne aceea a propriei noastre existențe. Nimic nu poate fi mai fascinant, mai imprevizibil, mai plin de acțiune și deopotrivă mai plin de speranță. Nimic nu poate fi mai prețios".

Coronavirus - Tibi Ușeriu, despre perioada de autoizolare: "Putem fi cu toții eroi"

Prima reacție a lui Tiberiu Uşeriu după ce a terminat ultramaratonul Yukon Arctic

Tibi Uşeriu are o poveste de viaţă impresionantă. A fost condamnat la 23 de ani de închisoare în Germania pentru jaf armat, însă a executat doar 10. Uşeriu a reuşit să evadeze de două ori, însă în cele din urmă a fost prins.

„E o cursă, un maraton. Cred că va dura ceva. Putem fi cu toţii eroi. De la statul în casă până la a face ceva, cred că dacă trecem cu brio peste ceea ce se întâmplă în zilele noastre, o să fim toţi eroi. Pentru mine, partea asta de carantină să ştiţi că nu există.

Eu am petrecut 10 ani în 7 metri pătraţi! Mie, dacă îmi zic mâine autorităţile: Măi, Tibi, stai un an în baia ta şi trece pandemia asta, eu mă duc şi stau în baie fără nimic”, spunea în prima parte a anului Tibi Ușeriu.