Vedeta UFC Conor McGregor a declarat vineri că a fost lovit de o mașină în timp ce se plimba cu bicicleta în Irlanda sa natală, potrivit Reuters.

Conor McGregorFoto: PX Images/ABACA / Abaca Press / Profimedia

McGregor a postat pe Instagram filmulețe cu el pe șosea după incident. El a fost auzit spunând: „Aș fi putut fi mort acolo”, în timp ce șoferul mașinii își cerea scuze.

Ulterior, el a șters postările.

„Am fost lovit de o mașină chiar acum din spate”, a scris McGregor pe Instagram. „Orbit de soare, șoferul nu m-a văzut. Cu toată viteza direct prin mine. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu era timpul meu. Mulțumesc și luptelor libere și judo-ului. Faptul că am fost conștient când am căzut mi-a salvat viața”, a mai spus el.

O femeie l-a acuzat recent pe McGregor de agresiune pe iahtul său în luna iulie a anului trecut, ceea ce a dus la anchete atât în Irlanda, cât și în Spania. Ea a declarat poliției că McGregor „ar fi ucis-o” dacă nu ar fi sărit de pe iahtul său pentru a scăpa. McGregor neagă acuzațiile.

Fostul campion la categoria pană și la categoria ușoară a declarat, de asemenea, că UFC i-a cerut să fie antrenor în următorul sezon al emisiunii „The Ultimate Fighter” și încă nu a spus dacă va accepta să se întoarcă în reality show.

McGregor a luptat ultima dată în iulie 2021, suferind o înfrângere prin TKO în fața lui Dustin Poirier. McGregor și-a fracturat piciorul în meci și de atunci se reface. Antrenorul lui McGregor, John Kavanagh, a declarat că se așteaptă ca McGregor să lupte în 2023.