ALTE SPORTURI
Golf: Australianul Jarrod Lyle a murit la doar 36 de ani Jucătorul australian de golf Jarrod Lyle a încetat din viaţă miercuri seara, la doar 36 de ani, după ce a întrerupt în urmă cu o săptămână tratamentul pentru leucemie pe care îl urma, informează AFP.
CE Atletism: Elena Panţuroiu s-a calificat în finală la triplusalt Atleta română Elena Andreea Panţuroiu s-a calificat în finala probei feminine de triplusalt din cadrul Campionatelor Europene de atletism în aer liber, ediţia 2018, care se desfăşoară la Berlin.
Ciclism: Gianni Moscon (Sky), suspendat cinci săptămâni după ce și-a lovit un adversar în Turul Franței Italianul Gianni Moscon (Sky), exclus din Turul Franței la sfârșitul etapei a 15-a, după ce l-a lovit pe francezul Elie Gesbert (Fortuneo-Samsic), a fost suspendat cinci săptămâni, a anunțat Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI), potrivit L'Equipe.
VIDEO Atletul kenyan Nicholas Bett (fost campion mondial la 400 metri garduri) a murit într-un accident rutier Atletul kenyan Nicholas Bett, campion mondial la 400 metri garduri în 2015, a murit, miercuri, în urma unui accident rutier. El se întorcea de la Campionatele Africii.
VIDEO JO 2020: Cum va fi asigurată securitatea la Olimpiada de la Tokyo - Recunoașterea facială, utilizată pentru prima dată în istoria competiției Organizatorii Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020 vor implementa un sistem de recunoaștere facială de mare viteză pentru cei 300.000 de sportivi, membri ai personalului și jurnaliști, o inițiativă fără precedent în istoria Jocurilor Olimpice, care urmărește îmbunătățirea securității pe parcursul competiției.
Ciclism: Australianul Simon Gerrans (BMC) şi-a anunţat retragerea Australianul Simon Gerrans (36 ani) a anunţat marţi că pune capăt carierei sale de ciclist profesionist, printr-o scrisoare publicată de echipa sa, BMC Racing, pe reţelele de socializare, informează L'Equipe.
CE Atletism: Alin Firfirică s-a calificat în finală la aruncarea discului Sportivul român Alin Alexandru Firfirică s-a calificat în finala probei masculine de aruncarea discului din cadrul Campionatelor Europene de atletism ediţia 2018 de la Berlin, clasându-se pe locul secund în Grupa A, cu 64,79 m.
CE Natație: Robert Glință, locul patru în proba de 100 metri spate Înotătorul român Robert-Andrei Glinţă s-a clasat pe locul al patrulea în finala probei de 100 m spate din cadrul Campionatelor Europene de nataţie ediţia 2018, desfăşurată luni la Glasgow.
Elisabeta Lipă îi răspunde ministrului Tineretului şi Sportului: "Nu ştiu la ce s-a gândit când a spus că 25 de lei este prea mult. Sportivii slăbesc muncind, nu este recomandată dieta" Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a afirmat, luni, la întoarcerea lotului României de la Campionatele Europene de la Glasgow că sportivilor nu le este recomandată dieta, aşa cum preciza ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi că suma de 25 de lei pentru diurnă este insuficientă.
CE Natație: Robert Glință, în finala probei de 100 de metri spate Glinţă a fost al doilea în prima serie semifinală, cu 53,63 de secunde, după rusul Kliment Kolesnikov (52,95, nou record mondial de juniori).
​CE Gimnastică: Denisa Golgotă, medalie de bronz la sărituri și argint la sol Gimnasta Denisa Golgotă a câştigat medalia de bronz în finala probei de sărituri din cadrul Campionatelor Europene de la Glasgow. UPDATE: Sportiva noastră a reușit să cucerească și argintul la sol.
CE Canotaj: Delegația României a încheiat competiția cu șapte medalii, fiind liderul clasamentului pe națiuni Echipajul masculin de opt plus unu al României, format din Alexandru-Cosmin Macovei, Constantin Adam, Adrian Damii, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoş Aicoboae, Constantin Radu, Alexandru Matinca, Cristi-Ilie Pîrghie şi Adrian Munteanu, a obţinut medalia de bronz, duminică, la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow. România a încheiat competiţia lider în clasamentul pe medalii.
​CE Gimnastică: Ioana Stănciulescu a câştigat titlul european la sol, la junioare Gimnasta Ioana Stănciulescu a câştigat, duminică, medalia de aur în concursul de sol din cadrul Campionatelor Europene de gimnastică de la Glasgow, la junioare.
CE Canotaj: Încă o medalie pentru România: Argint la dublu vâsle masculin, chiar de ziua unuia dintre concurenţi, Marian Enache Echipajul de dublu vâsle masculin format din Marian Enache şi Ionuţ Prundeanu a obţinut, duminică, medalia de argint la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow. Această performanţă vine chiar în ziua în care Enache, născut la 5 august 1995, împlineşte 23 de ani.
CE Natație: Robert Glință, in semifinalele probei de 100 metri spate Sportivul Robert Glinţă s-a calificat, duminică, în semifinalele probei de 100 de metri spate din cadrul Campionatelor Europene de nataţie de la Glasgow. Glinţă, vicecampion european la 50 m spate, va concura tot astăzi în semifinalele la 100 m spate.
​CE Natație: Robert Glință, medalie de argint în proba de 50 de metri spate Sportivul Robert Glinţă a câştigat, sâmbătă, medalia de argint în proba de 50 de metri spate din cadrul Campionatelor Europene de nataţie, la Glasgow. Aurul i-a revenit lui Kliment Kolesnikov, din Rusia.
​CE Canotaj: A treia medalie de aur pentru România prin echipajul feminin de 8+1 Echipajul feminin de opt plus unu al României a obţinut medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Glasgow.
CE Canotaj: Încă o medalie de aur pentru România prin echipajul masculin de 4 rame Delegaţia României a obţinut încă o medalie de aur la Campionatele Europene de Canotaj, prin echipajul masculin de 4 rame, format din Ştefan-Constantin Berariu, Cosmin Pascari, Ciprian Huc, Mihai-Vasile Ţigănescu.
CE Canotaj: Medalie de aur pentru echipajul feminin românesc de dublu rame Echipajul feminin de dublu rame, format din Mădalina Beres şi Denisa Tîlvescu, a câştigat medalia de aur la Campionatul European de canotaj de la Glasgow.
CE Gimnastică: Echipa de junioare a României, locul 4; Trei gimnaste calificate în finalele pe aparate Echipa de junioare a României a ocupat poziţia a patra, cu 154.862 puncte, la Campionatul European de gimnastică de la Glasgow, în timp ce la individual compus, Ioana Stănciulescu s-a clasat pe 7 (51.732 puncte), iar Silvia Sfiringu pe 8 (51.265 puncte).

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version