ALTE SPORTURI
JO 2018: Norvegianca Maren Lundby a castigat medalia de aur la sarituri cu schiurile; Daniela Haralambie, locul 25 Norvegianca Maren Lundby a devenit campioana olimpica la sarituri cu schiurile de pe trambulina normala, impunandu-se luni, la PyeongChang, dupa un concurs foarte strans, in fata germancei Katharina Althaus si a japonezei Sara Takanashi, in timp ce romanca Daniela Haralambie a terminat pe locul 25.
JO 2018 - Patinaj viteza: Ireen Wust, campioana olimpica in proba de 1500 de metri - Olandeza a devenit cea mai medaliata patinatoare din istoria JO Sportiva olandeza Ireen Wust a castigat titlul olimpic la patinaj viteza, in proba de 1500 de metri si a devenit cea mai titrata patinatoare de viteza din istoria Jocurilor Olimpice.
JO 2018: Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 la sanie, dupa primele doua manse Sportiva Raluca Stramaturaru ocupa locul 10 in proba de sanie simplu feminin, dupa primele doua manse desfasurate luni, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang (Coreea de Sud).
JO 2018 - Biathlon: Cornel Puchianu, antepenultimul (locul 58) in cursa de 12,5 kilometri urmarire Cornel Puchianu a ocupat, luni, antepenultimul loc, 58, in proba de biatlon urmarire 12,5 kilometri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang.
JO 2018 - Snowboard: Jamie Anderson (SUA), campioana olimpica la slopestyle (si-a pastrat titlul cucerit la Soci) Jamie Anderson (SUA) a cucerit medalia de aur in proba feminina de slopestyle din cadrul concursului de snowboard al Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang, luni, la capatul unei finale perturbate de vantul violent.
JO 2018 - Schi alpin: Slalomul urias feminin, reprogramat pentru joi (15 februarie) din cauza vantului puternic Slalomul urias din cadrul concursului feminin de schi alpin al Jocurilor Olimpice de iarna, editia 2018, nu s-a putut desfasura luni, din cauza vantului puternic care s-a abatut asupra statiunii Yongpyong, fiind reprogramat pentru joi, 15 februarie, informeaza AFP.
JO 2018: Aur pentru Canada in concursul pe echipe de patinaj artistic Canada a cucerit medalia de aur in concursul de patinaj artistic pe echipe din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna editia 2018, impunandu-se in fata reprezentatilor Rusiei, care concureaza sub drapel neutru, si ai Statelor Unite, luni, la PyeongChang.
JO 2018 - Sanie: Austriacul David Gleirscher, campion olimpic la simplu masculin; Valentin Cretu a ocupat locul 29 Sportivul austriac David Gleirscher a cucerit titlul olimpic in proba de sanie simplu masculin, duminica, la Jocurile de iarna de la PyeongChang (Coreea de Sud), in timp ce romanul Valentin Cretu a ocupat locul 29.
JO 2018: Programul de luni al sportivilor romani In a patra zi de la deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna 2018 (9-25 februarie) vor putea fi vazuti patru sportivi romani. Ania Caill (schi alpin - slalom urias), Raluca Stramaturaru (sanie, simplu feminin), Cornel Puchianu (biatlon - 12,5 km urmarire masculin) si Daniela Haralambie (sarituri cu schiurile - trambulina normala) vor evolua luni, la PyeongChang.
JO 2018: Programul zilei de luni, 12 februarie Opt medalii de aur se vor acorda luni (12 februarie), in cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang (Coreea de Sud): la snowboard (slopestyle feminin), patinaj artistic (proba pe echipe), schi alpin (slalom urias feminin), biatlon (urmarire feminin si masculin), patinaj viteza (1.500 m feminin), sarituri cu schiurile (individual feminin) si schi acrobatic (movile masculin).
JO 2018 - Biatlon: Germanul Arnd Peiffer, campion olimpic la sprint (10 km); Cornel Puchianu, locul 60 Sportivul german Arnd Peiffer a cucerit, duminica, medalia de aur in proba masculina de sprint (10 km) a concursului de biatlon din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang (Coreea de Sud), in timp ce romanul Cornel Puchianu a ocupat locul 60.
CIO: Procedura disciplinara impotriva unui sportiv rus care a dedicat medalia de bronz compatriotilor sai interzisi la JO 2018 Comitetul International Olimpic (CIO) a deschis o procedura disciplinara contra lui Semen Elistratov, care a dedicat medalia de bronz de la short-track compatriotilor sai, informeaza BBC.
JO 2018 - Patinaj viteza: Olandezul Sven Kramer, campion olimpic pentru a treia oara consecutiv in proba de 5.000 de metri Olandezul Sven Kramer a devenit a treia oara consecutiv campion olimpic in proba de patinaj viteza pe distanta de 5.000 m, impunandu-se duminica la Jocurile de la PyeongChang, in fata canadianului Ted-Jan Bloemen si a norvegianului Sverre Lunde Pedersen.
JO 2018 - Schi fond: Paul Pepene, locul 24 in proba de 15+15 km skiatlon; Podiumul a fost ocupat in intregime de Norvegia Sportivul Paul Constantin Pepene s-a clasat pe locul 24 in proba de skiatlon masculin la schi fond (15 km stil clasic + 15 km stil liber), din cadrul Jocurilor Olimpice de la Pyeongchang, cu timpul de 1h 18min 20sec. Norvegianul Simen Hegstad Krueger a castigat medalia de aur, fiind urmat pe podium de doi compatrioti.
JO 2018: Programul zilei de duminica al sportivilor romani Sapte sportivi romani vor evolua duminica, la Jocurile Olimpice de la PyeongChang (9-25 februarie), in concursurile de schi fond, sanie si biatlon. Primul care va lua startul va fi Paul Constantin Pepene, in proba de schiatlon masculin (15 km stil clasic + 15 km stil liber), de la ora 8:15. Competitiile pot fi urmarite in direct pe Eurosport si TVR.
JO 2018: Andrei Turea ocupa locul 29 la sanie, dupa primele doua manse Sportivul roman Andrei Turea ocupa locul 29 in proba de sanie simplu masculin, dupa primele doua manse, desfasurate sambata, la Jocurile Olimpice de iarna de la PyeongChang (Coreea de Sud).
JO 2018 - Biatlon: Laura Dahlmeier, castigatoarea probei de sprint (7,5 km); Eva Tofalvi s-a clasat pe locul 81 Sportiva germana Laura Dahlmeier, una dintre marile favorite ale probelor de biatlon, a cucerit, sambata, medalia de aur la sprint (7,5 km), in timp ce romanca Eva Tofalvi s-a clasat doar pe locul 81.
JO 2018: Suedeza Charlotte Kalla, prima campioana olimpica de la PyeongChang Sportiva suedeza Charlotte Kalla a cucerit, sambata, prima medalie de aur a Jocurilor Olimpice de iarna de la PyeongChang, impunandu-se in proba de schiatlon 15 kilometri (7,5 km stil clasic, 7,5 km stil liber), in concursul de schi fond, informeaza Agerpres.
JO 2018: Programul zilei de sambata al sportivilor romani Trei sportivi romani vor debuta la JO 2018 sambata, zi in care vor fi acorde si primele medalii. Valentin Cretu, Andrei Turea (sanie) si Eva Tofalvi (biatlon) vor putea fi vazuti in a doua zi a competitiei de la PyeongChang.
VIDEO FOTOGALERIE Ceremonie spectaculoasa de deschidere a JO 2018: Culoare, lumini si istorie sub mesajul "Totul pentru viitor" Vineri a avut loc deschiderea oficiala a Jocurilor Olimpice de iarna de la Pyeongchang, ceremonia fiind o impletire de culoare, lumini, muzica, traditie locala si istorie. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante imagini de la Pyeongchang.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version