În data de 12 aprilie, a început noul sezon al Campionatului Național de Viteză în Coastă (CNVC) și al Trofeului Național Masters de Viteză în Coastă, desfășurat la Râșnov. Competiția a avut loc pe celebrul traseu de pe Valea Cetății și a oferit două zile pline de adrenalină și competitivitate intensă.

Alex Pițigoi Foto: Winner

Unul dintre momentele deosebite ale acestui sezon a fost prezența unui Porsche 911 GT3 Cup din noua generație 992, condus de campionul Alexandru ‘Dodo’ Pițigoi, care a captivat privirile spectatorilor cu performanțele sale impresionante.

În plus, Trofeul Râșnov a beneficiat de susținerea Winner, un partener dedicat care împărtășește aceeași pasiune și angajament pentru excelență în motorsport. Alexandru ‘Dodo’ Pițigoi s-a numărat printre câștigătorii evenimentului, demonstrând încă o dată măiestria sa în domeniu.

Ai curaj. Ai spirit Winner

Descoperă și tu noua campanie „Ai curaj. Ai spirit Winner!”. Îndrăznește să întreci limitele în stilul unui învingător. Profită de ofertele zilnice, strânge tichete și califică-te pentru marea extragere. Sunt oferite premii totale în valoare de 100.000 lei, printre care se numără și experiențe extreme. Poți fi TU cel care zboară cu elicopterul, se plimbă cu balonul cu aer cald si de ce nu, experimenteaza adrenalina săriturii cu parașuta. Arată-ti curajul!

Fă și tu parte din experiența Winner! Îți oferim gamă largă de opțiuni ca să te simți învingător.

Extra WINNER până la 150% LIVE si PREMATCH

Câștigătorii merită un premiu și pentru asta există Extra WINNER. Promoția care îți poate dubla câștigul în funcție de numărul de evenimente pe care le ai pe un bilet. Mai multe meciuri pe bilet înseamnă automat un bonus mai mare. Promoţia este disponibilă atât pentru evenimentele LIVE, cât şi pentru cele Prematch sau Mixte (LIVE + Prematch).

Mai mult... cu oferta Cotă +

Descoperă chiar acum promoția Cotă +! Zi de zi, îți oferim o serie de bilete predefinite, cu o cotă finală mărită. Cota mărită este afișată direct pe bilet!

Biletele se pot plasa doar prematch și cuprind între 3 și 6 selecții.

Turneele Sport Winner – distracție cât cuprinde și premii extraordinare

S-a tăiat panglica noilor turnee pe sport! Asigură-te că te înscrii din timp pentru a profita la maxim de șansele la premiile ce vor fi acordate! Participă și distrează-te în timp ce te duelezi cu ceilalți Winneri! Arată atitudinea de Winner adevărat! Hai, ce mai aștepți?