După eliminarea din runda inaugurală la WTA Miami, în prima partidă după pauza de mai bine de un an și jumătate, Simona Halep se antrenează intens pentru următorul turneul la care va participa, WTA Madrid.

Simona HalepFoto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Simona Halep a anunțat la ce turneu urmează să participe

Simona Halep, antrenament pe zgură alături de antrenorul Carlos Martinez

Eliminată în runda inaugurală la Miami de Paula Badosa, Simona Halep a anunțat miercuri că va fi prezentă la turneul WTA de la Madrid, unde, de asemenea, a primit un wildcard.

„Mulțumesc mult, Madrid Open, pentru acest wild-card. Turneul de la Madrid a fost întotdeauna special pentru mine.

Am de acolo amintiri fericite și sunt recunoscătoare că-mi pot crea altele noi. Ne vedem curând.” - a scris fostă lideră WTA.

Simona se pregătește intens pentru sezonul de zgură, alături de noul său antrenor, spaniolul Carlos Martinez, la baza sportivă a fostului tenismen Dinu Pescariu.

Mutua Madrid Open este un turneu din categoria WTA 1000 ce se desfășoară în perioada 22 aprilie - 5 mai. Se joacă pe zgură, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka. Turneul este dotat cu premii totale în valoare de €7,877,020.

Despre cazul de dopaj al Simonei Halep

  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Pe 29 august 2022, Simona Halep avea să dispute ultimul meci oficial din circuitul mondial. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).

S-ar putea să te mai intereseze și:

>> Darren Cahill, mesaj de suflet pentru Simona Halep, după „18 luni de tortură”

>> Expertul care a ajutat-o pe Simona Halep vine cu noi detalii - Cum a demonstrat contaminarea cu roxadustat

>> Laboratorul de Control Doping din România reacționează după ce Simona Halep a spus că aproape i-a distrus cariera