​În așteptarea unui wild card pentru Roland Garros, Simona Halep va reveni pe teren în capitala Franței, însă la Trofeul Clarins, turneu de categorie „WTA 125”, care se va disputa în perioada 13-19 mai.

Simona HalepFoto: Larry Marano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Wild card pentru Simona Halep la Trofeul Clarins

Revenită pe teren la WTA Miami după mai bine de un an și jumătate, Simona Halep a ratat participarea la turneele de la Oeiras și la WTA Madrid din cauza unei accidentări.

Înainte de Roland Garros, fosta lideră mondială va beneficia de wild card la Trofeul Clarins, conform Tennisactu.net.

Turneul de categorie „WTA 125” va reuni mai multe jucătoare din Top 50, printre care Emma Navarro, Sloane Stephens, Katie Boulter sau Leylah Fernandez.

Trofeul Clarins se va disputa în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură și oferă premii totale în valoare de 115.000 de euro. Campioana en-titre este Diane Parry.

Despre cazul de dopaj al Simonei Halep

  • Cazul Simonei a fost judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Pe 29 august 2022, Simona Halep avea să dispute ultimul meci oficial din circuitul mondial. La US Open, în runda inaugurală, sportiva noastră era învinsă surprinzător de Daria Snigur (locul 124 WTA la acel moment, venită din calificări).