Aryna Sabalenka trece prin momente dificile după moartea iubitului la doar 42 de ani, dar a ales să nu se retragă de la WTA Miami. Mai mult decât atât, a doua jucătoare a lumii a reușit să câștige duelul cu Paula Badosa (cea care o eliminase pe Simona Halep în runda inaugurală) din turul al doilea.

Aryna SabalenkaFoto: Tertius Pickard / AP / Profimedia

Sabalenka nu traversează cea mai fastă perioadă a vieții, însă pierderea iubitului nu a îndepărtat-o de tenis.

Campioana en-titre de la Australian Open, Aryna a avut nevoie de un singur break pentru a câștiga primul set, scor 6-4.

Lucrurile nu au stat mai bine pentru Badosa (cea care a învins-o pe Simona Halep la revenirea în tenis după un an și șapte luni) nici în setul al doilea, iberica cedându-și serviciul în două rânduri.

Paula nu a putut pune probleme de la retur, iar înfrângere a venit firesc, scor 4-6, 3-6. Meciul a durat o oră și 24 de minute.

Rezumatul partidei dintre Aryna Sabalenka și Paula Badosa

De știut despre moartea iubitului Arynei Sabalenka

Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani. Presa din Belarus a afirmat că un accident vascular cerebral ar fi dus la moartea fostului hocheist, poliția din Miami susține că ar fi vorba despre o sinucidere, în timp ce fosta soție a acestui a afirmat că „cel mai probabil era foarte beat și moartea ar fi survenit în urma unui accident”.

Konstantin Koltsov și Julija Mikhailova au împreună trei copii, în vârstă de 18, 16 și 5 ani. Cei doi au divorţat în 2020.

Tatăl Arynei Sabalenka (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.

>> Iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis - Anunțul poliției din Miami

>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă

>> VIDEO Povestea de iubire dintre Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov - „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”

>> Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka, conform presei din Belarus