​Konstantin Koltsov, fost hocheist și iubitul Arynei Sabalenka, a murit marți la Miami, la doar 42 de ani, iar poliția a anunțat că sinuciderea pare să fie cauza decesului.

Konstantin KoltsovFoto: Kamaryt Michal / ČTK / Profimedia

>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă

Konstantin Koltsov s-ar fi aruncat de la balcon, conform poliției din Miami

​Aryna Sabalenka trece prin momente dificile, campioana en-titre de la Australian Open pierzându-și marți iubitul: Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani. Tatăl sportivei (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.

„Potrivit anchetatorilor, Poliția și Pompierii din Bal Harbour au fost trimise la St. Regis Bal Harbour Resort, pentru cazul unui bărbat care s-a aruncat de la balcon.

Departamentul de poliție din Miami-Dade, Biroul de Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta despre sinuciderea aparentă a domnului Konstantin Koltsov. Nu se suspectează că ar fi fost ucis”, a anunțat Departamentul de Poliție din Miami-Dade pentru CNN.

Atacantul Koltsov a jucat pentru echipa națională a Belarusului la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010 și a evoluat parțial timp de trei sezoane la Pittsburgh Penguins din Liga Națională de Hochei, între 2002 și 2006.

„Vă informăm cu profundă tristețe că antrenorul echipei Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat", a transmis clubul cu sediul în orașul rus Ufa, în comunicat.

Konstantin Koltsov, fost hocheist și el la fel precum tatăl Arynei, ar fi urmat să împlinească 43 de ani în curând, mai exact pe 17 aprilie.

Koltsov a fost căsătorit cu Julia, cei doi divorțând în anul 2020. Ei au împreună trei fii: Daniel, Alexander şi Stefan.

Reamintim că Ayna Sabalenka ar trebui să joace în turul doi de la WTA Miami (competiție de categoria 1000) cu învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Paula Badosa (meci care va avea loc marți, undeva în jurul orei 22:00, ora României - LiveBLOG pe HotNews.ro).

Având în vedere cele întâmplate, este de așteptat ca Sabalenka să declare forfait în următoarele ore.

>> VIDEO Povestea de iubire dintre Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov - „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”

>> Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka, conform presei din Belarus