​Jurnaliștii de la Telegraf News vin cu o primă ipoteză în cazul morții neașteptate a lui Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka. Reamintim că fostul hocheist a decedat marți, la Miami, la doar 42 de ani.

Aryna SabalenkaFoto: Foto Olimpik/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă

Un accident vascular cerebral ar fi dus la moartea lui Konstantin Koltsov, iubitul Arynei Sabalenka

Conform sursei citate, iubitul Arynei Sabalenka a murit din cauza unui accident vascular cerebral (AVC).

Telegraf News vorbește despre formarea unui cheag de sânge în altă parte a corpului, iar în urma desprinderii acesta a ajuns către un vas de sânge din creier, ducând la o embolie cerebrală.

​Aryna Sabalenka trece prin momente dificile, campioana en-titre de la Australian Open pierzându-și marți iubitul: Konstantin Koltsov a murit la doar 42 de ani. Tatăl sportivei (fost hocheist și el) decedase la 43 de ani, pe final de 2019.

>> VIDEO Povestea de iubire dintre Aryna Sabalenka și Konstantin Koltsov - „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”

Șirul evenimentelor tragice pentru Sabalenka pare să fie unul fără sfârșit. Pe finalul anului 2019, Aryna se despărțea de tatăl sau.

Serghey, cel care îi era și antrenor, avea să moară la doar 43 de ani din cauza unui infarct.

La ceva timp după acest episod dureros, Aryna a vorbit despre promisiunea pe care i-a făcut-o părintelui său drag: că va avea cel puțin două turnee de Grand Slam câștigate înainte de a împlini vârsta de 26 de ani.

Obiectivul a fost atins în luna ianuarie a acestui an, atunci când Sabalenka a ridicat trofeul de la Australian Open pentru a doua oară în carieră.

Konstantin Koltsov, fost hocheist și el la fel precum tatăl Arynei, ar fi urmat să împlinească 43 de ani în curând, mai exact pe 17 aprilie.

Cine a fost Konstantin Koltsov

Atacantul Koltsov a jucat pentru echipa națională a Belarusului la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010 și a evoluat parțial timp de trei sezoane la Pittsburgh Penguins din Liga Națională de Hochei, între 2002 și 2006.

Renumit pentru viteza sa pe gheață, Koltsov a câștigat titlul în Superliga rusă cu Salavat Yulaev în 2008 și, recent, s-a întors la club ca antrenor secund.

Konstantin Koltsov a fost căsătorit cu Julia, cei doi divorțând în anul 2020. Ei au împreună trei fii: Daniel, Alexander şi Stefan.

Legătura dintre Sabalenka și Koltsov a devenit publică pentru prima dată în iunie 2021, potrivit revistei People, iar numărul doi mondial a postat frecvent fotografii cu ei împreună pe contul ei de Instagram.

Reamintim că Ayna Sabalenka ar trebui să joace în turul doi de la WTA Miami (competiție de categoria 1000) cu învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Paula Badosa (meci care va avea loc marți, undeva în jurul orei 22:00, ora României - LiveBLOG pe HotNews.ro).

Având în vedere cele întâmplate, este de așteptat ca Sabalenka să declare forfait în următoarele ore.