După pierderea tatălui pe final de 2019, Aryna Sabalenka este nevoită să treacă printr-o nouă tragedie: iubitul fostei lidere WTA a murit la doar 42 de ani. Legătura puternică dintre cei doi era constant prezentată de către Aryna fanilor pe contul personal de Instagram.

Aryna Sabalenka, impreuna cu trofeul de la Australian OpenFoto: Sydney Low / AP / Profimedia

>> Cauza morții iubitului Arynei Sabalenka, conform presei din Belarus

Konstantin Koltsov, despre Aryna Sabalenka: „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”

Decesul tatălui a marcat-o profund pe Sabalenka, Serghey, cel care îi era și antrenor, având să moară la doar 43 de ani din cauza unui infarct.

Sportiva și-a respectat promisiunea făcută față de părinte și a câștigat două titluri de Grand Slam înainte de împlinirea vârstei de 26 de ani.

Acum însă, Aryna este nevoită să facă față unui nou episod dureros: Konstantin Koltsov, iubitul jucătoarei de tenis, a murit la doar 42 de ani.

Konstantin Koltsov, fost hocheist și el la fel precum tatăl Arynei, ar fi urmat să împlinească 43 de ani în curând, mai exact pe 17 aprilie.

Legătura dintre Sabalenka și Koltsov a devenit publică pentru prima dată în iunie 2021, potrivit revistei People, iar numărul doi mondial a postat frecvent fotografii cu ei împreună pe contul ei de Instagram.

Konstantin a reușit să umple un mare gol din viața Arynei, el fiind prezent la majoritatea turneelor unde jucătoarea din Belarus a evoluat în ultimii ani.

„Este bine că am pe cineva care să-mi înțeleagă nebunia. Nu te vei plictisi niciodată de mine”, este doar una dintre postările Arynei de pe Instagram la adresa iubitului ei.

Mult mai discret în legătură cu relația de iubire cu Aryna, Konstantin Koltsov a avut un singur interviu în care a vorbit despre jumătatea sa.

„Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă, grijulie și înțeleaptă fată. Sentimentul pe care îl am când Aryna e în preajma mea nu poate fi exprimat în cuvinte. Sunt norocos!

Cei mai mulți judecă oamenii cunoscuți prin filtrul mass-media. Și, dacă te uiți la Aryna doar din acest unghi, atunci ai impresia că este o persoană foarte agresivă și puternică, cu multe emoții.

Dar ea este o ființă blândă, cu o bunătate incredibilă. Ați văzut vreodată un interviu cu Aryna fără zâmbetul ei frumos și privirea ei fericită? Nu!

Este o persoană incredibil de blândă, vulnerabilă, iubitoare, este imposibil să nu o iubești!” - Konstantin Koltsov pentru publicația Nasha Niva, conform Eurosport.

Konstantin Koltsov a fost căsătorit cu Julia, cei doi divorțând în anul 2020. Ei au împreună trei fii: Daniel, Alexander şi Stefan.

Reamintim că Ayna Sabalenka ar trebui să joace în turul doi de la WTA Miami (competiție de categoria 1000) cu învingătoarea partidei dintre Simona Halep și Paula Badosa (meci care va avea loc marți, undeva în jurul orei 22:00, ora României - LiveBLOG pe HotNews.ro).

Având în vedere cele întâmplate, este de așteptat ca Sabalenka să declare forfait în următoarele ore.