Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022, iar Alexis Ohanian, soțul Serenei Williams, a postat un mesaj pe care fanii tenisului l-au catalogat drept „lipsit de clasă”.

Alexis OhanianFoto: Brenton Edwards / AFP / Profimedia

La câteva ore după anunțul Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, Ohanian a redistribuit o poză de la meciul pe care soția sa l-a disputat împotriva Mariei Sharapova la US Open 2019.

Fondatorul platformei Reddit a purtat atunci un tricou cu logo-ul D.A.R.E. (Drug Abuse Resistance Education, o campanie anti-drog desfășurată în America în anii '90), mesajul fiind îndreptat spre Sharapova, jucătoare care revenea după o suspendare de 15 luni (a fost depistată pozitiv cu Meldonium).

Fără a menționa numele Simonei, Ohanian a notat vineri pe Twitter: „Ce purtați cu toții de Halloween anul acesta???”. Americanul a continuat cu o aluzie evidentă la adresa româncei: „Este un look care nu se demodează niciodată, se pare”.

*sursă foto: captură Twitter - Alexis Ohanian

Fanii sportului alb au sărit repede în apărarea Simonei Halep, iar unii l-au atacat direct pe omul de afaceri american.

  • „Sincer... asta este extrem de josnic, chiar și pentru tine, Alexis”
  • „Nicio celulă din creierul Serenei nu a funcționat când a decis să se căsătorească cu acest eșec”.
  • „Credeam că Serena și Simona erau prietene... sau așa se comportau”.
  • „Trebuie spus că tu și Serena sunteți un cuplu potrivit. Amândoi sunteți dubioși și îngrozitori”.

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022. La Grand Slamul de la Flushing Meadows, sportiva noastră a fost eliminată în turul întâi.

S-ar putea să te intereseze și: