Novak Djokovic a fost testat din nou pentru Covid-19, iar rezultatul a fost unul negativ, informează Lequipe.fr care citează presa din Serbia.

Novak DjokovicFoto: atp/ twitter

De asemenea, tot negativ a ieșit și testul efectuat de Jelena, soția liderului clasamentului ATP.

"Testul PCR făcut la Belgrad de Novak Djokovic şi soţia sa Jelena a avut un rezultat negativ. Ei nu au prezentat niciun moment simptome şi au stat zece zile în izolare", a precizat echipa jucătorului sârb.

Pe 23 iunie, Nole a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus, el întregind o listă pe care s-au mai regăsit Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki sau Goran Ivanisevic, toți participanți la Adria Tour, o competiție demonstrativă organizată de Novak Djokovic.

Adria Tour, un adevărat focar de infecție cu coronavirus

Începând de duminică (n.r. 21 iunie), atunci când lista a fost deschisă de Grigor Dimitrov, numărul cazurilor pozitive a tot crescut, iar aici vorbim doar despre sportivi, nu despre spectatorii de rând care au luat parte la Adria Tour fără nicio regulă de distanțare socială.

Lui Dimitrov i-au urmat Borna Coric, Marko Paniki (antrenorul de fitness al lui Nole), Kristijan Groh (antrenorul lui Grigor), Viktor Troicki și soția gravidă a acestuia.

Lista a fost completată de Novak Djokovic și de Jelena, soția acestuia.

Au scăpat Alexander Zverev, Marin Cilic, Andrey Rublev și Dominic Thiem, aceștia confirmând testele negative pentru Covid-19.

La Adria Tour nu au existat niciun fel de reguli de distanțare socială.

Citește și: