Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon a scris că Simona Halep a uluit întreaga lume cu succesul ei de la All England Club (6-2, 6-2 cu Serena Williams), informează News.ro.

HotNews.roFoto: Hotnews

"Istoria nu pierde timpul ascultându-i pe cei care spun ce este probabil să se întâmple. Istoria ţine cont doar de cei care fac să se întâmple, şi în finala de la Wimbledon Simona Halep şi-a scris mare numele ei.

Favorita numărul 7, al cărei nume nu apărea pe lista nimănui cu posibilii câştigători înainte de turneu, a devenit prima jucătoare română din toate timpurile care obţine titlul la Wimbledon. Ea a uluit-o pe Serena Williams, i-a uluit pe cei de pe terenul central şi aproape toată lumea de pe Planeta Tenis, triumfând în 55 de minute, cu o prestaţie atât de plină de resurse, aproape fără cusur că nu putea fi contracarată", se arată pe site-ul turneului.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

S-ar putea să te intereseze și: