Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu şi preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu o felicită pe Simona Halep pentru victoria de la Wimbledon, transmite News.ro.

Viorica DancilaFoto: Captura video

- Preşedintele Klaus Iohannis: Felicitări, Simona Halep pentru câştigarea turneului de Grand Slam de la Wimbledon! O victorie excepţională pentru tenisul românesc, pentru România!

- Premierul Viorica Dăncilă: Felicitări campioanei României! Felicitări, Simona! Ne-ai umplut inimile de bucurie şi mândrie!

- Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu: Simona, ai fost şi vei rămâne o inspiraţie pentru noi toţi. Felicitări pentru superba victorie, cuvintele nu ajung pentru a-ţi transmite ceea ce meriţi cu adevărat!

- Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu: Bravo, Simona! Eşti o mare campioană! Şi reprezinţi un vis de generaţii al sportului românesc! Mulţumim pentru tot!!!

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc

S-ar putea să te intereseze și: