A jucat timp de 10 ani pentru Liverpool, perioadă în care a câștigat mai multe trofee alături de cormorani. John Barnes, 57 de ani, este unul dintre cei care îi iau apărarea lui Sebastian Colțescu. Mai mult, fostul internațional englez a comentat pe larg despre acest subiect pe contul personal de Twitter: "Ce nu este în regulă?"

John BarnesFoto: Jon Super for The FA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ce a spus, printre altele, John Barnes pe contul personal de Twitter:

"Dacă sunt singura persoană albă dintr-o cameră sau dintr-un grup, cum altfel poţi să descrii singura persoană albă sau neagră dintr-un grup?

Demba Ba a spus că dacă ar fi fost alb, nu i-ar fi spus «ăla alb». Dar dacă există cinci antrenori negri şi un antrenor alb, el ar fi spus «cel alb». Ce altceva ar putea sau ar trebui să spună?" - John Barnes.

Apoi, fostul internațional englez continuă discuțiile pe contul său de Twitter.

"Hațegan nu ştie pe cine să sancţioneze, al patrulea oficial trebuie să-i spună arbitrului spre cine să se ducă, aşa că îi spune să se ducă spre «cel negru».

Apoi arbitrul îl poate întreba numele şi-l poate elimina. Funcţia celui de-al patrulea arbitru este doar să-l identifice, nu să-i dea numele.

Şi dacă a spus «negru»... dacă acesta este cuvântul românesc pentru negru, ce nu este în regulă?", a completat John Barnes pe Twitter, citat de gsp.ro.

În perioada 1987-1997 John Barnes a îmbrăcat tricoul grupării de pe Anfield. Pentru naționala Angliei a jucat între 1983 și 1995.

Meciul PSG vs Başakşehir a fost întrerupt în minutul 16 și va fi reluat miercuri, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri.

Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.