Sebastian Colțescu este atacat din toate părțile după incidentul considerat rasist de la meciul dintre PSG și Bașakșehir. În acest moment dificil al carierei, arbitrul român și-a găsit și un aliat: "E un băiat bun, îl cunosc".

Sebastian ColtescuFoto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Prezent cu naționala de handbal feminin a României la Campionatul European, selecționerul Bogdan Burcea a avut unele cuvinte de spus după incidentul care ține capul de afiș în fotbalul european.

"Eu sunt în bula roşie aici şi mă ocup cu handbal. Nu doresc să dezvolt acest subiect. Colţescu e un băiat bun, îl cunosc şi sper să iasă cât mai repede din treaba asta, cu fruntea sus", a declarat Bogdan Burcea, întrebat de presă, la Kolding, despre incidentul de la Paris.

Meciul PSG vs Başakşehir a fost întrerupt în minutul 16 și va fi reluat miercuri, de la ora 19:55, dar cu o altă brigadă de arbitri.

Partida nu s-a mai reluat după ce Sebastian Colțescu i s-a adresat lui Ovidiu Hațegan folosind cuvântul "negru" atunci când s-a referit la una dintre persoanele din staff-ul echipei din Turcia.

Reacțiile virulente ale presei din Turcia după incidentul de pe Parc des Princes: "Pedeapsă istorică pentru Sebastian Colțescu"