Jurnaliștii de la Europe1 l-au contactat pe Ovidiu Hațegan, centralul partidei de pe Parc des Princes, la scurt timp după incidentul rasist care a dus până la urmă la întreruperea partidei dintre PSG și Bașakșehir.

Ovidiu HateganFoto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Contactat de gazetarii de la Europe1, Hațegan a avut o primă declarație după scandalul de la meciul de marți seara.

"Nu putem face nicio declarație, trebuie să discutăm cu UEFA mai întâi. În mod normal, v-aș fi răspuns cu mare plăcere, dar nu în această seară. Sigur, ne pare rău, dar vă rog să ne respectați tăcerea și să înțelegeți situația", a declarat Ovidiu Hațegan pentru sursa citată.

Există și o postare pe Twitter făcută în numele lui Sebastian Colțescu în care acesta își cere scuze pentru toate cele întâmplate pe Parc des Princes. Nu este însă clar 100% dacă acest cont de Twitter este sau nu cu adevărat al arbitrului român.

"Îmi cer scuze pentru această neînțelegere. Nu am avut intenția de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect și pot fi înțeleși greșit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veți înțelege", se arată pe contul respectiv de Twitter.

VIDEO Sebastian Colţescu, acuzat de rasism / Meciul dintre PSG și Istanbul BB a fost întrerupt, după ce turcii au ieșit de pe teren