Emma Răducanu a anunțat că nu va participa la turneul WTA de la Miami, din cauza unei accidentări la spate care îi provoacă disconfort.

Emma RaducanuFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> VIDEO Povestea de iubire dintre Sabalenka și Koltsov, mort la doar 42 de ani: „Soarta m-a adus lângă cea mai frumoasă, blândă și înțeleaptă fată”

>> WTA Miami: Simona Halep vs Paula Badosa - Ora de start și cine transmite meciul din primul tur

Emma Răducanu s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări în zona lombară

Emma Răducanu primise un wildcard din partea organizatorilor de la Miami și ar fi trebuit să joace în primul tur cu Xiyu Wang.

Ajunsă pe locul 288 în ierarhia mondială, Emma a anunțat că nu va putea participa la turneul de la Miami, din cauza unor probleme în zona lombară.

Emma Răducanu face parte din echipa Marii Britanii pentru confruntarea cu Franța, din Billie Jean King Cup, ce ar urma să aibă loc în aprilie.

Emma a suferit operații la ambele încheieturi și la gleznă în luna mai anul trecut.

Miami Open, turneu din categoria WTA 1000, are loc în perioada 19-31 martie. Se joacă pe suprafață hard, pe tabloul principal se află 128 de jucătoare, iar premiile acordate au valoare totală de $8,995,555. Campioana en-titre este Petra Kvitova (este însărcinată și nu va participa la ediția din acest an).

>> Prezență importantă în tabăra Simonei Halep înainte de primul meci la WTA Miami

>> Tragediile din viața Arynei Sabalenka: Tatăl și iubitul, foști hocheiști, morți la aproape aceeași vârstă

>>Iubitul Arynei Sabalenka, Konstantin Koltsov, a murit la vârsta de 42 de ani