Echipa FCSB mai are de făcut un singur pas pentru a obține matematic titlul de campioană în Liga 1 după o așteptare de nouă ani. Farul Constanța este singura echipă din playoff care, teoretic, mai poate împiedica FCSB să câștige titlul, iar cele două formații se înfruntă sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în meciul care poate clarifica lupta la vârf. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

FCSBFoto: Betano

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 27 aprilie, am ales meciul primelor două clasate din playoff, în Liga 1, partida FCSB – Farul, și cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului am mizat pe cinci piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FCSB – Farul (20:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.80)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Șansă dublă – X2 (cota 2.05)

Cornere – Sub 10.5 (cota 1.70)

Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.65)

Cu patru etape rămase de disputat din actualul sezon diferența dintre liderul FCSB și Farul, a doua clasată, este de 11 puncte. Practic, FCSB ar mai putea rata titlul dacă pierde toate meciurile rămase, iar Farul obține doar victorii pe linie.

După ce a început playoff-ul cu patru victorii consecutive pentru FCSB au urmat două remize de 2-2, cu Rapid pe teren propriu și Sepsi în deplasare.

Farul traversează o formă foarte bună și abordează meciul cu FCSB cu moralul ridicat de cele trei victorii consecutive înregistrate.

În ultimele trei meciuri disputate cei de la Farul au marcat zece goluri și au primit doar trei goluri.

Farul este neînvinsă în ultimele patru meciuri disputate în deplasare, interval în care a înregistrat două remize și două victorii.

Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri ale echipei Farul în deplasare. De asemenea, în trei din ultimele cinci meciuri disputate de FCSB pe teren propriu au înscris ambele echipe.

În sezonul regular, FCSB a obținut patru puncte în disputele cu Farul, după 1-1 pe teren propriu și 1-0 în deplasarea de la Ovidiu.

Cinci din ultimele șapte meciuri directe au fost partide de GG între FCSB și Farul. Excepție au făcut două meciuri câștigate de FCSB în deplasare, cu 1-0.

Cele două echipe au luptat pentru titlu sezonul trecut, iar în playoff victoriile au fost împărțite, fiecare echipă impunându-se pe teren propriu, cu goluri de ambele părți.

Farul a obținut sezonul trecut titlul matematic după victoria 3-2 pe teren propriu cu FCSB, după ce echipa bucureșteană a condus cu 2-0. Un meci care s-a încadrat perfect în promoția ”Avans de 2 Goluri” pentru cei care au mizat pe piața de pariere „Rezultat Final” și pentru tipurile de pariuri victorie gazde sau oaspeți (1 sau 2).

Cota 14.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB - Farul poți ajunge la o cotă cumulată de 14.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 700 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.​