Novak Djokovic și Nick Kyrgios nu au avut mereu cea mai bună relație, dar cei doi s-au împrietenit la Wimbledon 2022, iar sârbul a spus acum că și-ar dori să-l antreneze pe australian.

Novak DjokovicFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nick Kyrgios ar câștiga 5 Grand Slamuri sub îndrumarea lui Novak Djokovic

Kyrgios l-a susținut pe Djokovic în momentul în care acesta a fost expulzat din Australia, iar Nick a dezvăluit în timpul Grand Slamului londonez că cei doi își trimit mereu postări pe Instagram.

După ce l-a învins pe Luca Van Assche la ATP Banja Luka, Nole a afirmat că l-ar putea ajuta pe Nick să-și atingă adevăratul potențial.

„Mi-ar plăcea să-l antrenez pe Nick Kyrgios. Ar câștiga cinci Grand Slamuri cu mine, dar l-ar costa scump" - Novak Djokovic.

Răspunsul lui Kyrgios nu a întârziat să apară: „Hahaha... hai în schimb să mergem să luăm o cină frumoasă și să bem ceva”, a scris australianul pe Instagram.

În timp ce Novak Djokovic este calificat în optimile turneului ATP 250 de la Banja Luka, Nick Kyrgios a fost operat la genunchi în iarnă și nu a jucat în 2023.

În vârstă de 27 de ani, Kyrgios a obținut cel mai bun rezultat al carierei la Wimbledon 2022, unde a fost învins în marea finală chiar de Novak Djokovic, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3).

Nick are în palmares 7 titluri ATP la simplu și 4 la dublu (inclusiv Australian Open 2022, alături de Thanasi Kokkinakis), se află acum pe locul 24 în clasamentul mondial (cel mai sus a fost pe 13) și a câștigat doar din premiile din tenis 12.478.415 de dolari.