Novak Djokovic și Nick Kyrgios și-au consolidat relația de „prietenie” pe Instagram înainte de marea finală pe care o dispută duminică la Wimbledon 2022.

HotNews.roFoto: Hotnews

Marea finala de la Wimbledon 2022 va începe duminică, la ora 16:00, și va fi LiveBlog pe HotNews.ro și în direct pe Eurosport.

VIDEO Cum l-a învins Nick Kyrgios pe Novak Djokovic - Ora de start, statistici și declarațiile celor doi înainte de finala de la Wimbledon 2022

Jucătorul de tenis australian are un avantaj împotriva lui Novak Djokovic: sârbul nu a câștigat nici măcar un set împotriva sa în cele două confruntări directe desfășurate până acum.

Novak Djokovic și Nick Kyrgios într-un dialog viral pe Instagram: „Te-am apărat când a contat”

Nole și australianul Kyrgios au schimbat câteva cuvinte pe Instagram, iar sârbul ar fi deschis să iasă la cină cu adversarul său din finala Wimbledon.

Novak Djokovic: Ți-a luat cinci ani să spui ceva frumos despre mine, haha.

Nick Kyrgios: Dar te-am apărat fix atunci când aveai nevoie.

ND: Ai făcut-o și apreciez asta.

NK: Suntem prieteni acum, Nole?

ND: Dacă mă inviți să bem ceva sau la cină, accept. Cine câștigă finala Wimbledon va plăti nota.

Kyrgios a dezvăluit și că el și Novak Djokovic își trimit mereu postări pe Instagram, iar sârbul i-ar fi transmis la începutul săptămânii că vor juca finala Wimbledon 2022.

Djokovic și Kyrgios s-au mai întâlnit de două ori în circuitul ATP, iar australianul s-a impus de fiecare dată: 7-6(2), 7-5 la Acapulco și 6-4, 7-6(3) la Indian Wells (ambele meciuri au avut loc în 2017).​