Caroline Garcia a egalat pentru Franța în confruntarea cu România din semifinalele FedCup, după ce a învins-o pe Mihaela Buzărnescu, scor 6-3, 6-3. Mihaela a început slab partida, a avut o revenire de moment, însă o dublă greșeală în momentul în care servea pentru 4-4 a făcut-o să își piardă încrederea și concentrarea. Setul secund a debutat mult mai echilibrat, însă Miki a mai făcut un singur punct în ultimele trei game-uri. Meciul a durat o oră și 27 de minute. În prima partidă, Simona Halep a câștigat în fața Kristinei Mladenovic, scor 6-3, 6-1. Finalista competiției va fi decisă duminică, în sala Kindarena din Rouen.

Mihaela Buzarnescu, in KindarenaFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro
  • Câștigătoarea întâlnirii Franța vs România va juca finala FedCup cu învingătoarea dintre Australia și Belarus (1-1 după prima zi).

Citește și:

Programul confruntării dintre Franța și România:

Au avut loc sâmbătă:

Kristina Mladenovic vs Simona Halep 3-6, 1-6

Caroline Garcia vs Mihaela Buzărnescu 6-3, 6-3

Vor avea loc duminică, de la ora 14:00:

Caroline Garcia vs Simona Halep

Kristina Mladenovic vs Mihaela Buzărnescu

Caroline Garcia / Kristina Mladenovic vs Irina Begu / Monica Niculescu

Ultimul punct al confruntării dintre Garcia și Buzărnescu:

Desfășurarea livetext a partidei dintre Caroline Garcia și Mihaela Buzărnescu:

Setul II

6-3 Încă un punct pentru Garcia. Fileul este și el de partea franțuzoaicei, lovitura Mihaelei se oprește în bandă. Mingea nu sare, Mihaela mai da o dată în fileu, trei mingi de meci pentru Caroline. Garcia prinde linia cu un voleu de lângă fileu și egalează situația la general.

5-3 Mihaela nu prinde terenul, moralul ei a fost zdruncinat în game-ul precedent. Încă un retur lung al româncei... Game facil făcut de Garcia, Mihaela va servi pentru a rămâne în meci.

4-3 Caroline returnează in extremis un serviciu bun la mediană și o surprinde pe Miki. Buzărnescu este puțin descurajată, face două duble greșeli consecutive... Mihaela salvează prima minge de break cu o lovitură câștigătoare. Garcia părea să aibă controlul punctului, însă franțuzoaica a trimis în fileu dintr-o poziție bună. Garcia se poziționează perfect la retur și închide cu o lovitură într-un unghi foarte ascuțit.

3-3 Garcia trimite o lovitură joasă cu reverul și scapă dintr-un punct complicat. As pentru Garcia. Backhand impecabil din săritură al Mihaelei, care prinde colțul careului de serviciu. Mihaela lovește năprasnic, dar pune prea multă forță în lovitura decisivă. "Sorry!" pentru a câta oară Garcia trage de timp. După ce "scapă" mingea, franțuzoaica mai servește un as.

2-3 Serviciu puternic, este important ca Mihaela să păstreze ritmul din ultimul game în care a servit. Buzărnescu pune o scurtă pentru a o aduce pe adversară la final, urmărește foarte bine mingea și închide punctul. Garcia lovește puternic în fileu, Mihaela este mult mai sigură în game-urile de serviciu. Franțuzoaica lovește perfect în cross. Retur în afara terenului, Miki conduce din nou.

2-2 Arbitrul de scaun oprește punctul considerând că returul Mihaelei a fost prea lung. Mihaela este împinsă în spatele terenului, însă Garcia ratează inexplicabil. Retur extraordinar al Mihaelei, care a lovit excelent cu stânga în cross. Garcia simte pericolul și forțează, Buzărnescu nu mai poate face nimic. Mihaela nu este atentă pe serviciul secund (unul înalt) al adversarei și trimite prea lung. Fileul schimbă traiectoria unei lovituri a Carolinei, mingea se duce spre corpul româncei, iar aceasta ratează.

1-2 Mai agresivă, Miki o face pe Garcia să trimită în fileu. Serviciu cu efect, în corpul adversarei, la care Caroline nu are răspuns. Mihaela alternează și trimite un serviciu spre exterior. As pentru Miki, care închide game-ul cu stil și trece pentru prima oară în avantaj.

1-1 Un punct de moral făcut de româncă, după ce a controlat schimbul. Încă o dispută în care se impune jucătoarea noastră, Mihaela pare să se fi trezit. Garcia servește bine la mediană, Mihaela își alege o parte, însă adversara trimite în spațiul liber. Pentru a doua oară consecutiv, Caroline întârzie serviciul stârnind nemulțumirea românilor din tribune. Mihaela este prea aproape de minge și nu cadrează bine loviturile. Buzărnescu deschide terenul cu un backhand și o întinde la maxim pe Garcia, obținând o minge de rebreak. Schimb cu multe lovituri înalte, Garcia lovește decisiv în lung de linie. Mihaela face rapid tranziția din apărare în atac și câștigă punctul după un backhand lung. Mihaela o pasează excelent pe Garcia și recuperează break-ul!

1-0 Garcia începe la fel de bine setul secund, urcă în teren și închide cu un voleu la care Mihaela poate doar să se uite. Un punct jucat pe linie de ambele jucătoare, însă Garcia a făcut mai bine față și a lovit decisiv cu forehand-ul (0-30). Serviciu mult mai bun de această dată. Buzărnescu pare demoralizată, mai dă o dată în fileu, nu are răspuns pentru loviturile puternice ale adversarei. Asul o ține în viață pe jucătoarea noastră, încă o minge de break pentru franțuzoaică. Mihaela se bate singură, trimite în afara terenului.

Setul I

6-3 Busola Mihaelei pare dreglată, jucătoarea noastră nu mai găsește terenul. Încă un punct pe care Miki i-l face cadou adversarei. Mai hotărâtă și răbdătoare, Mihaela face primul ei punct din acest game (30-15). Minge lungă a Mihaelei, două șanse de a închide setul pentru Garcia. Mihaela Buzărnescu scapă returul și Garcia se impune.

5-3 Un prim serviciu bine poziționat la teu, Garcia continuă erorile. Miki a intrat în așteptare și a greșit prima, seria sa de opt puncte câștigate la rând s-a oprit. Dar un serviciu bun o ajută să reia avantajul în game. Mihaela face o dublă greșeală, permitându-i adversarei să egaleze la 30. Garica este mult mai agresivă, trimite pe linia de fund, iar jucătoarea noastră lovește cu rama (minge de break pentru franțuzoaică). Miki se grăbește și dă în fileu, Caroline face din nou break...

4-3 Mihaela face un punct important, de moral, după un schimb prelungit în care a urcat foarte bine la fileu. Mihaela profită de un serviciu mai moale al adversarei, returnează lung, iar Garcia trimite afară (0-30). Unghi foarte bun găsit de Mihaela, care are trei mingi de rebreak. Mihaela se apără bine și o fructifică pe prima!

4-2 Garcia alunecă în momentul loviturii, Mihaela trebuie să rămână în set. Caroline este dominatoare, o plimbă pe Mihaela și închide cu un voleu de mare efect. Serviciul o readuce în game pe jucătoarea noastră. Mihaela lovește bine cu reverul, iar Garcia scapă lovitura în afara terenului. Un game mai facil pentru româncă, ajutată și greșelile adversarei.

4-1 Franțuzoaica servește excelent de două ori la rând. Mihaela încearcă să schimbe ritmul, dar nu se poziționează bine și trimite prea lung. Încă un punct dominat de Garcia, care își face serviciul fără probleme și nu îi dă ocazia româncei să se apropie.

3-1 Garcia începe din nou mai bine pe serviciul Mihaelei. Miki servește mai bine, Caroline returnează prea lung. Mihaela rămâne pe direcția loviturii adversarei și o pasează excelent. Garcia găsește un unghi excelent. Minge în fileu a jucătoarei noastre, care se grăbește. Mihaela trebuie să găsească un echilibru în joc, deocamdată alternează loviturile slabe cu cele foarte bune. Lovitură în lung de linie câștigătoare din partea româncei. Urmată de un serviciu excelent la teu. Buzărnescu se așează pentru mai mult control pe lovitură, dar dă în fileu. Serviciu spre exterior, Garcia nu returnează bine, Mihaela trebuie să spargă gheața pe tabelă. Și o face, după încă un serviciu câștigător.

3-0 Lovitură cu mult kick al Carolinei, care câștigă punctul. Mihaela prinde linia de fund, Garcia se întinde dar nu mai poate returna. Zgura pune probleme jucătoarelor, Mihaela pleacă într-o direcție și nu se mai poate întoarce la timp pentru a lovi. Forehand câștigător al franțuzoaicei, care are un simț excelent al terenului deocamdată. Mihaela controlează punctul, o plimbă pe adversară și închide cu un voleu-drive. Garcia dă în fileu, game-ul se prelungește (40-40). Buzărnescu o pasează excelent din defensivă pe adversară și obține o minge de break. Garcia continuă să tragă de timp la serviciu, este a doua oară când prinde mingea după ce o aruncă. Minge prea lungă a Mihaelei. Nici Garcia nu este mai sigură pe ea, trimite slab cu forehand-ul. Mihaela ajunge in extremis la serviciul adversarei, care vine la fileu și câștigă punctul. Buzărnescu ține racheta prea slab și nu returnează bine. De data aceasta, returul jucătoarei noastre este unul câștigător. Ar fi minunat să recupereze break-ul. Dar Garcia continuă cu serviciile foarte bune și variate. Retur prea lung al româncei.

2-0 Schimb prelungit, Mihaela trimite prea lung (Garcia pare avantajată de aceste puncte). Încă o greșeală a Mihaelei, care nu a făcut niciun punct. Irina Begu o încurajează de pe margine. Miki se descurcă mai bine de această dată, trimite câteva slice-uri și Garcia dă în fileu. Serviciu bun, Caroline returnează afară. Lovituri mult mai apăsate ale jucătoarei noastre, care închide punctul cu un forehand cu două mâini. Garcia trimite lung, Mihaela este surprinsă și lovește greșit (40-40). O lovitură moale a Mihaelei, minge de break pentru Garcia. Buzărnescu mai ratează o lovitură, break pentru franțuzoaică.

1-0 Caroline Garcia servește prima. Franțuzoaica este agresivă, închide punctul cu un forehand. Încă un punct pentru Caroline. Mihaela returnează în fileu. Garcia are răspuns pentru toate loviturile Mihaelei, face un game alb.

Mihaela Buzărnescu și Caroline Garcia intră pe teren. Franțuzoaica este foarte serioasă, alături de Julien Benneteau.

În sala Kindarena (Rouen) urmează partida dintre Caroline Garcia și Mihaela Buzărnescu. Cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1, și i-a adus primul punct României în confruntarea cu Franța din semifinalele FedCup. Simona a jucat excelent pe serviciul adversarei (a avut mingi de break în fiecare game - 17 în total), a făcut cinci break-uri și s-a impus după o oră și 40 de minute. Kiki a ținut aproape de jucătoarea noastră până la 3-3 în primul set, însă a resimțit presiunea publicului (românii au dominat Kindarena) și a făcut 35 de erori neforțate (față de 19 ale Simonei). Rămâne de văzut dacă Mladenovic va fi folosită și în meciul de mâine, aceasta fiind principala armă a francezilor la dublu.

Confruntări directe Halep vs Mladenovic (3-3):

2019, FedCup (zgură): 6-3, 6-1 pentru Halep

2017, Madrid (zgură): 7-5, (5)6-7, 6-2 pentru Halep

2017, Indian Wells (hard): 6-3, 6-3 pentru Mladenovic

2015, Cincinnati (hard): 7-5, 5-7, 6-4 pentru Halep

2015, Birmingham (iarbă): 2-6, 6-0, 7-6(4) pentru Mladenovic

2014, Paris (hard): 7-6(1), 6-4 pentru Mladenovic

Desfășurarea livetext a partidei dintre Mladenovic și Halep:

Setul II

Ultimul punct al partidei dintre Mladenovic și Halep:

1-6 Dorind să închidă meciul mai repede, Simona vine rapid la fileu, dar lovește greșit mingea. Mladenovic returnează în fileu. Forehand minunat al Simonei, care este tot mai aproape de victorie. Retur prea lung al Kristinei, două mingi de meci pentru jucătoarea noastră. Simona prinde linia cu o lovitură destul de moale și câștigă partida, aducând primul punct României!

"România, România, ole, ole ole!" Fanii români sunt singurii care se aud în Kindarena.

1-5 Serviciu foarte puternic la teu, la care Simona returnează puțin prea lung. Mladenovic servește din nou bine, se apropie de fileu, însă Simona lovește aproape de corpul său și franțuzoaica dă în plasă. Returul Simonei se oprește în banda fileului. Simona reusește un voleu surprinzător de bun dintr-o poziție dificilă (a lovit de sub fileu). Mladenovic ratează terenul, deși Simona era învinsă (30-40). Simona nu returnează bine. Kiki servește bine, însă nu se poate concentra și ratează lovitură după lovitură, chiar și atunci când nu este forțată de Simona. Lovitura Kristinei se oprește în fileu, Simona va servi pentru meci!

1-4 Mladenovic începe bine schimbul, dar își pierde concentrarea și lovește foarte puternic și mult prea lung. Dar de data aceasta trimite perfect în lung de linie (15-15). Simona Halep este mult mai încrezătoare în forțele proprii, rezistă bine în schimbul în cross și închide cu un forehand în terenul liber. Încă un punct câștigat ușor de jucătoarea noastră. Schimb cu lovituri intense din ambele părți, Simona nu dă suficientă înățime și mingea se oprește în fileu. Mladenovic a urcat în teren, Simona s-a apărat excelent, însă nu și-a calculat bine pașii și a trimis în afara terenului. Defensiva Simonei este la înălțime, românca răspunde în ultimul moment cu o lovitură lungă și franțuzoaica greșește. Simona închide game-ul cu al treilea as.

"Simona!, Simona!", din ce în ce mai tare din tribune.

1-3 Simona lovește cu mult kick, Mladenovic dă afară. Kiki arată un nivel bun de joc, în ciuda greșelilor care sunt constante. Aceasta închide punctul după ce o scoate pe Simona spre exterior. As pentru franțuzoaică. Încă un forehand decisiv al jucătoarei noastre, care s-a poziționat pentru a lovi perfect. Toate game-urile disputate pe serviciul franțuzoaicei au fost echilibrate. O minge foarte lungă din partea Kristinei, Simona a fost puțin nepregătită și a trimis prea în lateral. Aflată în defensivă, Mladenovic nu rezistă și lovește greșit. Încă o decizie greșită de la linie, arbitrul de scaun cere rejucarea punctului. Simona încearcă să o paseze pe adversară, care ajunge târziu la minge și nu mai apucă să răspundă. Dublă greșeală pentru Kiki, Simona face break-ul!

1-2 Serviciul Simonei este la limită, însă a prins linia, Mladenovic a returnat în careul de dublu. Kristina urcă la fileu, Simona nu reusește să o paseze și franțuzoaica face un voleu bun. Dar Simona nu mai lasă nimic la voia întâmplării, avansează în teren și lovește cu forehand-ul. Kiki a schimbat direcția și a închis cu un forehand în cross fără înălțime. Halep servește pe corpul adversarei și este aproape de 2-1. Mladenovic nu mai are răspuns după încă un serviciu bun și Simona conduce în continuare.

1-1 Mladenovic lovește bine, în colțul terenului, iar Simona ajunge prea târziu pentru a mai returna.Kiki continuă să îi ofere cadouri Simonei, ratează complet lovitura de forehand. Încă o ratare a Kristinei, care pare scoasă din ritm. Simona alternează excelent, o plimbă pe Mladenovic dintr-o parte în alta a terenului (franțuzoaica a lăsat urme serioase pe zgura din Kindarena) și obține două mingi de break. Kiki este mai sigură pe ea după serviciul bun spre exterior. Situația din debutul meciului se repetă, Simona ratează din nou două mingi de break consecutive. Ce forehand în lung de linie a reușit Simona! Dintr-o poziție incomodă, românca lovește în plin mingea și prinde colțul terenului. Reverul nu este la fel de bine calibrat, egalitate din nou. Mladenovic nu se lasă, domină punctul și o forțează pe Simona să trimită afară. Simona se deplasează excelent și închide punctul cu o lovitură apăsată. Serviciu foarte bun la teu al franțuzoaicei. Mladenovic rămâne încremenită după ce servește moale, forehand-ul Simonei este decisiv. Serviciu la exterior de această dată, cu slice-ul, Simona nu ajunge la timp. Mladenovic urcă la fileu și își face serviciul după o bătălie intensă.

0-1 Simona la serviciu. Halep controlează punctul, Mladenovic continuă cu greșelile. Simona dă în fileu dintr-o poziție bună, pare că a alunecat puțin în momentul loviturii. Kristina e mai agresivă, dă în cross și câștigă punctul (15-30). Backhand în lung de linie excelent al Simonei. Încă o ratare a franțuzoaicei. Simona închide game-ul cu un as!

Benneteau și Mladenovic revin împreună pe teren.

Mladenovic a mers la vestiare, Simona a rămas pe teren alături de Florin Segărceanu.

Setul I

Fanii români au dominat fondul sonor, au intervenit de câteva ori și în timpul punctelor, însă de fiecare dată cineva a avut grijă să facă liniște.

3-6 Simona aleargă, returnează o minge la care multe jucătoare ar fi renunțat și o prinde nepregătită pe Mladenovic. Simona începe să domine, Kristina greșește din ce în ce mai des (0-30). Simona construiește minunat, vine la fileu și obține trei mingi de break. Halep a încercat să închidă punctul cu un rever, dar mingea nu a prins terenul. Simona a lovit din săritură, Mladenovic a dat în fileu. Simona își adjudecă primul set după 54 de minute!

3-5 Simona servește cu mingi noi. Kiki returnează greșit. Românca pare să fi intrat în meci, serviciu spre exterior și lovitură în lung de linie câștigătoare. Serviciu mai moale, Mladenovic este pe fază și închide cu un forehand. Simona a plecat în direcția greșită, Kristina a lovit pe contre-pied. Simona a oprit punctul la o minge pe care a văzut-o în afara terenului, arbitrul a coborât din scaun și a decis că jucătoarea noastră are dreptate (40-30). Mladenovic lovește cu rama și Simona își apără break-ul.

3-4 Mladenovic pare mai încrezătoare, câștigă punctul și strigă "C'mon!" (ciudat, având în vedere că se află la ea acasă). Simona este mai agresivă, Kristina dă în fileu. Halep trimite cu reverul în ultimul moment, dar mingea nu a prins linia. Forehand dezastruos într-un moment foarte bun pentru jucătoarea gazdelor (30-30). Simona greșește returul, pe serviciul secund al adversarei. Dar Mladenovic se revanșează, e un joc al erorilor deocamdată. "România, România!" și "Hai, Simona!" răsună din tribune. Simona s-a apărat bine, dar Kristina a controlat bine punctul și a închis cu o lovitură în lung de linie. Extraordinar! Simona ajunge la un serviciu spre exterior, Mladenovic lovește un voleu destul de bine poziționat, însă românca ajunge la timp și o pasează excelent. Mingea se oprește în fileu după un serviciu bun, Mladenovic are avantaj. Dublă greșeală într-un moment important al setului (doar e game-ul al șaptelea). Kiki închide punctul cu un voleu, Simona a stat mai mult în apărare în acest punct. Forehand-ul Kristinei pică lângă linie. Simona a ajuns prea târziu, a alunecat prea devreme și a ratat lovitura. Simona se duce direct un servește Mladenovic și închide punctul cu un retur pe linie. Fanii se bucură prea repede, însă Simona insistă cu reverul și își mai procură o șansă de break. Mingea sare ciudat, suprafața de la Rouen nu este una obișnuită. Simona ratează lovitura. Punct disputat, Simona forțează în momentul potrivit și Mladenovic greșește. Retur de rever excelent, Halep face din nou break!

3-3 Halep începe bine game-ul de serviciu. Lovitură cu mult kick a Kristinei, Simona ajunge prea târziu și trimite afară. Românca s-a deplasat defectuos în teren, lucru care a pus-o pe franțuzoaică în avantaj (15-30). Simona a forțat de două ori cu lovituri lungi, însă forehand-ul care trebuia să fie decisiv s-a oprit în fileu, două mingi de rebreak pentru Mladenovic. Simona mai gresește o dată, Kristina revine rapid în set.

2-3 Simona returnează excelent, Mladenovic dă în fileu. Simona începe din nou foarte bine pe serviciul adversarei, vine la fileu și închide cu reverul. Combinație câștigătoare pentru Kristina: serviciu spre exterior, forehand în lung de linie. Mladenovic ratează o lovitură ușoară, încă două șanse de break pentru Simo. Franțuzoaica trimite în fileu, Simona face primul break (a avut nevoie de opt oportunități, dar mai bine mai târziu decât niciodată).

2-2 Serviciu bun al Simonei. Arbitrul de scaun coboară și confirmă că lovitura Simonei a fos în teren (un arbitru de linie a strigat out). Punctul se rejoacă. Lovituri intense de ambele părți, Mladenovic clipește prima. Primul as al Simonei (40-0). Dublă greșeală după as, Simona a forțat pe serviciul secund pentru a evita un posibil retur decisiv. Simona răspunde agresiv din defensivă cu un rever în lung de linie, Mladenovic este surprinsă și trimite prea lung. Game pentru jucătoarea noastră, primul mai facil.

Fanii nu se pot abține în timpul punctelor "Kiki" și "Hai, Simona!" se aude din ce în ce mai des.

2-1 Mladenovic caută în continuare liniile, însă nu și-a reglat încă tirul (0-15). Dublă greșeală a franțuzoaicei.Simona se apără bine, trimite în picioarele adversarei, iar aceasta nu mai poate trimite peste fileu din apropierea acestuia.Alte trei mingi de break pentru jucătoarea noastră.Mladenovic o forțează pe Simona să lovească cu reverul și câștigă punctul.Halep este prinsă pe contre-pied, românca nu găsește soluția în aceste momente favorabile. Mingea sare puțin, Simona pare indecisă și trimite în fileu (șase mingi de break ratate).Serviciu excelent la teu, patru puncte consecutive făcute de Mladenovic. Fileul este de partea gazdelor, reverul Simonei nu trece de partea cealaltă.

1-1 Corecție din scaun, Simona a fost aproape de o dublă greșeală la debut.Mladenovic lovește foarte puternic, presează și își permite să vină la fileu, de unde câștigă punctul. Serviciu spre exterior, Kristina returnează în afara terenului. Jucătoarea gazdelor forțează, dar trimite în fileu. Simona controlează punctul, Mladenovic încearcă un lob, Halep este sigură pe ea și lasă mingea să cadă afară. Forehand în lung de linie câștigător pentru Mladenovic, Simona mai are o minge de game. Încă o scurtă extraordinară din partea franțuzoaicei, Simona nu are încă răspuns. Halep returnează spre exterior, Mladenovic pare să returneze bine, însă mingea este prea lungă. Kristina se alimentează cu suportul fanilor și returnează excelent (40-40). Agresivitatea franțuzoaicei o face să trimită în fileu. Simona servește bine, Mladenovic trimite prea lung.

1-0 Începe partida. Kristina Mladenovic este prima la serviciu. Simona închide cu un voleu-drive un punct în care a alternat loviturile de backhand cu cele de forehand. Mladenovic ratează backhand-ul în lung de linie, Simona era departe (0-30). Simona returnează foarte bine, controlează punctul și mai face un voleu câștigător, debut perfect, trei mingi de break. Forehand câștigător al Kristinei, Simona nu ajunge la minge (15-40). Mladenovic ia inițiativa în punct și mai salvează o minge de break. Comentatorul arenei urlă la propriu, francezii sunt în delir, foarte zgomotoși. Simona ratează returul și pierde oportunitățile. Mladenovic reusește o scurtă extraordinară de pe linia de fund, viteza Simonei nu a fost suficientă. Mladenovic trimite o lovitură mai slabă și Halep profită, închide punctul cu reverul. Serviciu foarte lung și puternic din partea franțuzoaicei. Kristina avansează în teren, Simona salvează prima oară, dar Mladenovic își face serviciul.

Mladenovic este alături de Benneteau pe bancă. Simona este concentrată.

Simona Halep și Kristina Mladenovic încep încălzirea.

Francezii au pregătit un mesaj de bun venit pentru români, chiar în română (topica lasă de dorit, dar gestul trebuie apreciat). Dracula este și el prezent în tribunele sălii din Rouen, alături de cocoșul galic.

Update 14:50 Sunt prezentate cele două echipe. În Kindarena se aude "Deșteaptă-te, române!"

Update 14:45 Ion Țiriac a ajuns în Kindarena

Update 14:35 Organizatoriiîi îndeamnă pe fani prin mesaje transmise pe cubul din sală: "Faceți gălăgie!", "Aplaudați!"etc.

Francezii au două galerii: una la tribuna I, una la tribuna a II-a. Aceștia s-au urnit și au acaparat strigătele fanilor români.

Confruntarea din tribune va concura cu cea din teren:

Update 14:20 Suporterii români cer ajutorul organizatorilor care se ocupau cu dirijarea oamenilor spre locurile lor.O poză înaintea meciului din semifinalele FedCup - de neprețuit.

Update 14:15 Se scandează "Simona!, Simona!". Fanii francezi sunt silențioși deocamdată.

Update 14:05: Emil Boc a ajuns în sala din Rouen. Primarul din Cluj-Napoca și-a ocupat poziția de șef de galerie.

Update 14:00: Sala din Rouen se umple de români. Aceștia se află peste tot, nu doar în sectorul rezervat României. E mult, mult galben în Kindarena.

Citește și: