Inter Milano este noua campioană din Serie A, însă miza rămâne în continuare una uriaşă pentru meciurile din Italia, atât în zona roşie a clasamentului, dar în special în prima jumătate, acolo unde mai multe echipe se luptă pentru locurile de Liga Campionilor, în sezonul în care Serie A va trimite cinci echipe în competiţia de top a Europei.

​Lupta pentru Liga Campionilor continuă în Serie A! JuventusFoto: Superbet

Descoperă oferta completă pentru meciurile din Serie A!

Juve şi Milan, două echipe care au rămas datoare

Într-o confruntare de proporții împotriva lui Lazio, Juventus a reușit să își asigure locul în finala Cupei Italiei, în ciuda emoţiilor avute. Golul eroic al lui Arkadiusz Milik din finalul partidei a propulsat-o pe Juventus spre o victorie dramatică cu scorul general de 3-2, asigurând o confruntare cu Atalanta pe Stadio Olimpico.

În timp ce Juventus își propune să câștige cupa după un sezon dificil, forma sa din Serie A a fost inconstantă. Cu toate acestea, rămâne în cursă pentru un loc în Liga Campionilor.

În același timp, înfrângerea din derby-ul cu Inter Milano a marcat un moment amar pentru AC Milan, care şi-a văzut rivala câştigând titlul chiar în urma meciului direct.

Milan are în continuare cinci puncte în faţa lui Juventus, însă trebuie să plece cu punct sau puncte de la Torino pentru a avea un final de sezon mai liniştit.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Juventus – AC Milan!

De Rossi vrea să o ducă pe Roma în Liga Campionilor

Napoli, gazdele din înfruntarea de duminică seară cu AS Roma, este pe locul opt în Serie A, iar o victorie ar putea să propulseze deja fosta campioană a Italiei în primele şapte locuri. Napoli are trei puncte mai puţin decât Lazio, însă în caz de egalitate de puncte este în avantaj, având un golaveraj superior rivalilor din capitală.

Eliminată din toate celelalte competiţii, singura miză a lui Napoli până la finalul sezonului a rămas campionatul, mai precis obţinerea unui loc de cupă europeană, un obiectiv care, odată atins, ar putea îndulci finalul unui sezon destul de amar pentru gruparea din sudul Italiei.

De la venirea lui Daniele De Rossi în funcţia de antrenor principal la AS Roma, giallorossi au arătat o formă incredibilă, iar înainte de startul etapei se află la patru puncte în spatele celor de la Bologna, echipa de pe locul 4.

Roma poate ajunge în Liga Campionilor şi de pe locul 5, Serie A urmând să beneficieze de un loc suplimentar în sezonul viitor, însă De Rossi şi elevii săi trebuie să trateze cu maximă seriozitate şi partidele următoare, pentru că este urmărită de Atalanta, echipă care are şi un meci în minus faţă de Roma.

Descoperă oferta de SuperPariuri pentru Napoli – AS Roma!

Conținut sponsorizat de Superbet