​Oțelul Galați și Universitatea Craiova ar trebui să joace duminică, de la ora 17:30, dar meciul din etapa a 17-a a SuperLigii României ar putea fi amânat, potrivit grupării gazdă.

Dorinel MunteanuFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> HARTĂ Cod roşu de viscol puternic în sud-estul României / Podul Brăila, toate porturile și 36 de drumuri naționale, închise / Trafic oprit pe Autostrada Soarelui / Mașini blocate în zăpadă / Zeci de trenuri anulate

Meciul dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova ar putea fi amânat

Oficialii clubului Oțelul Galați au postat pe Facebook o fotografie cu stadionul acoperit de zăpadă și au anunțat că o decizie în privința disputării partidei va fi anunțată în următoarele ore.

„Ținând cont de situația cauzată deja de viscol, dar și de prognoza meteo nefavorabilă desfășurării în deplină siguranță a meciului SC Oțelul Galați - Universitatea Craiova, programat astăzi, la ora 17.30, pe stadionul Oțelul, oficialii au decis să monitorizeze evoluția vremii și să aștepte încetarea viscolului.

Prioritatea principală este siguranța tuturor participanților la eveniment, jucători, oficiali și suporteri. Astfel, în funcție de condițiile meteorologice și de evaluarea riscurilor asociate, va fi luată o decizie finală cu privire la disputarea partidei. Menționăm că instalația de încălzire a suprafeței de joc a fost pornită încă de ieri și vom interveni când condițiile meteo ne vor permite.

În acest sens, vom menține permanent contactul cu suporterii prin intermediul canalelor oficiale de comunicare ale clubului”, se arată în comunicatul clubului Oțelul Galați.

Oțelul Galați se află pe locul 8 în clasament (20 de puncte), iar Universitatea Craiova ocupă locul 4 (26 de puncte).

SuperLiga, programul etapei a 17-a

Vineri

Hermannstadt - Poli Iași 0-0

Petrolul Ploiești - FC Botoșani 2-1

Sâmbătă

FC Voluntari - Farul Constanța 4-2

CFR Cluj - UTA Arad 0-0

Duminică

17:30 Oțelul Galați - Universitatea Craiova

20:30 Dinamo București - FCSB

Luni

17:30 U Craiova 1948 - Sepsi OSK SF. Gheorghe

20:30 Rapid București - Universitatea Cluj.

SuperLiga, clasament

1. FCSB 34p / 16 mj

2. CFR Cluj 32p / 17 mj

3. Rapid București 30p / 16 mj

4. Univ. Craiova 26p / 16 mj

5. Hermannstadt 25p / 17 mj

6. Petrolul Ploiești 25p / 17 mj

7. Farul Constanța 22p / 17 mj

8. Oțelul Galați 20p / 16 mj etc.