După interviul exploziv pe care Cristiano Ronaldo i l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, în cele din urmă, Manchester United a anunțat încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale cu fotbalistul portughez.

Cristiano RonaldoFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Măsura luată de Manchester United după declarațiile explozive ale lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, liber de contract

Clubul de pe Old Trafford a făcut marți seară un anunț conform căruia s-a ajuns la un acord pentru rezilierea cu efect imediat a contractului lui Cristiano Ronaldo.

Se pare că oficialii formației britanice nu au trecut peste interviul care a aruncat în aer presa din întreaga lume, iar Cristiano Ronaldo este liber să-și caute echipă după Campionatul Mondial din Qatar.

Scandal suvenit în urma ieșirii nervoase a lui Cristiano Ronaldo la finalul partidei de Premier League cu Tottenham l-a afectat pe jucătorul portughez, care a oferit un interviu prin care a făcut acuzații la nivel înalt.

Ronaldo l-a vizat în primul rând pe antrenorul "diavolilor roșii" Erik ten Hag și deși acesta a fost exclus din lot și amendat de către club, lusitanul nu s-a potolit.

Interviul oferit jurnalistului Piers Morgan a aruncat în aer butoiul cu pulbere din tabăra celor de la Manchester United, care nu au mai suportat ca acesta să denigreze imaginea clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

În cele două aventuri petrecut în tricoul celor de la Manchester United, Ronaldo a strâns 346 apariții, a marcat 145 goluri și a oferit 64 pase decisive.