Relația dintre Cristiano Ronaldo și antrenorul Erik ten Hag este din ce în ce mai tensionată, iar portughezul va fi sancționat de conducătorii grupării Manchester United după ce a plecat la vestiare în minutul 90 al partidei câștigate împotriva celor de la Tottenham.

Cristiano RonaldoFoto: Matt West / Shutterstock Editorial / Profimedia

Cristiano Ronaldo, exclus din lot și amendat după gestul de frustrare de la meciul cu Tottenham

Potrivit Daily Mail, antrenorul ar fi vrut să îl introducă pe Cristiano în minutul 87 (în momentul în care au fost introduși și Eriksen și Elanga), dar lusitanul a considerat că este sub demnitatea sa să își facă apariția pe teren așa de târziu, într-un meci în care echipa sa conducea deja cu 2-0.

Clubul din Premier League a anunţat că lusitanul nu va face parte din lotul pentru meciul cu Chelsea din acest weekend.

„Cristiano nu va face parte din echipa lui Man United pentru meciul de sâmbătă împotriva lui Chelsea. Restul lotului este pe deplin concentrat pe pregătirea acelui meci”, a anunțat clubul din Manchester, într-un comunicat de presă.

Jurnaliștii britanici precizează și că Ronaldo va fi amendat cu 1,15 milioane de lire sterline și va trebui să își ceară scuze în fața coechipierilor pentru comportamentul său inadecvat. Deciziile îi aparțin lui Erik ten Hag și sunt sprijinite de conducerea clubului.

Manchester United, pe locul 5 în Premier League după victoria cu Tottenham

Fred (47) şi Bruno Fernandes (69) au înscris pentru United, iar trupa de pe Old Trafford a urcat pe locul 5 din Premier League, cu 19 puncte. Formația pregătită de Erik ten Hag se află la un singur punct de Chelsea, grupare care se află pe ultimul loc care duce în Champions League.

Premier League, clasament în timp real

1. Arsenal 27 puncte

2. Manchester City 23

3. Tottenham 23 (+1 meci)

4. Chelsea 20

5. Manchester United 19 etc.