Cristiano Ronaldo nu traversează cel mai bun moment al carierei, după scandalul izbucnit în urma declarațiilor sale cu privire la situația de la Manchester United.

Cristiano RonaldoFoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ronaldo este concentrat pe Campionatul Mondial din Qatar, însă, în celebrul interviu pe care i l-a acordat jurnalistului Piers Morgan (TalkTV), Cristiano a vorbit atât despre Lionel Messi, cât și despre momentul retragerii sale din activitate.

Cristiano Ronaldo - Lionel Messi, o rivalitate de peste 15 ani

Actualul fotbalist al celor de la Manchester United a vorbit despre rivalul său, cu care a împărțit scena din LaLiga, în perioada când Cristiano a evoluat în tricoul celor de la Real Madrid.

Ronaldo și Messi au dominat scena fotbalistică în ultimii 15 ani, lucru pe care l-a remarcat și lusitanul, care se pregătește de a cincea Cupă Mondială din carieră.

„Întotdeauna am avut mult respect pentru Messi. Ca jucător este minunat. Magic. În top. Iar ca persoană?

Împărţim aceeaşi scenă de 16 ani şi am o relaţie grozavă cu el. Nu suntem prieteni, în sensul că nu ne vedem des, nu vorbim la telefon în mod regulat.

Dar el este într-un fel ca un coechipier pentru mine. Respect cu adevărat modul în care a vorbit mereu despre mine.

Până şi soţia lui a avut întotdeauna mult respect faţă de partenera mea, care este şi ea din Argentina. Ce pot să mai spun? Este un tip grozav.” - a spus CR7.

Mai mult decât atât, Ronaldo a confirmat că în opinia sa, Lionel Messi este, alături de Zinedine Zidane, cel mai bun fotbalist pe care l-a văzut jucând.

„Probabil că da, alături de Zidane.”

40 ani, vârsta potrivită pentru retragerea lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo va fi probabil una dintre cele mai importante ținte pentru această perioadă de mercato, în urma scandalului izbucnit la Manchester United, odată cu gestul făcut de lusitan în partida cu Tottenham, când a refuzat să intre pe teren și a mers direct la vestiare.

Portughezul a confirmat că a primit o ofertă astronomică din Arabia Saudită, pe care a refuzat-o la acel moment.

„O ofertă greu de refuzat, dar eram foarte fericit la Manchester.” - a spus Cristiano Ronaldo (350 milioane de euro împărțiți într-un contract pe doi ani).

Cristiano a vorbit și despre momentul în care își va agăța ghetele în cui, dar a precizat și ce l-ar determina să se retragă imediat din activitate.

„Vreau să joc încă doi sau trei ani. Sper să mă opresc la 40 de ani, aceasta mi se pare vârsta potrivită, dar nu ştiu ce îmi rezervă viitorul.”

„Da, 100% m-aş retrage în acest caz”. - a spus acesta (dacă va câștiga Portugalia CM Qatar 2022).