Manchester United a câștigat importantul meci cu Tottenham din Premier League (2-0), iar Cristiano Ronaldo nu a așteptat finalul meciului și a plecat mai devreme la vestiare.

Cristiano RonaldoFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Cristiano Ronaldo, supărat după ce nu a fost folosit deloc la meciul cu Tottenham din Premier League

Gestul de frustrare al portughezului a venit după ce Erik ten Hag nu l-a folosit deloc miercuri seara pe starul portughez împotriva celor de la Tottenham.

Imaginile cu Ronaldo plecând furios spre vestiare în minutul 90 au făcut înconjurul televiziunilor de sport.

La rece, tehnicianul celor de la Manchester United a precizat că va avea o discuție cu Ronaldo pe tema incidentului de pe Old Trafford.

''Nu am fost atent la asta, voi rezolva situaţia mâine. Vreau să mă concentrez pe echipă, a fost o performanţă magnifică a echipei. L-am văzut plecând, nu am vorbit cu el după asta.

Azi mă bucur de această performanţă şi vom celebra victoria, iar apoi ne vom recupera pentru marele meci cu Chelsea şi de asta Premier League este atât de pasionant'' - Erik ten Hag, după meci.

Fred (47) şi Bruno Fernandes (69) au înscris pentru United, iar trupa de pe Old Trafford a urcat pe locul 5 din Premier League, cu 19 puncte. Formația pregătită de Erik ten Hag se află la un singur punct de Chelsea, grupare care se află pe ultimul loc care duce în Champion League.

Premier League, clasament în timp real

1 Arsenal 27 puncte

2 Manchester City 23

3 Tottenham 23 (+1 meci)

4 Chelsea 20

5 Manchester United 19 etc.