Timp de trei ore și 13 minute, Alexander Zverev i-a dat mari bătăi de cap lui Rafael Nadal. Germanul părea capabil să îl învingă pe marele campion iberic chiar de ziua acestuia (36 de ani), dar a căzut rău înaintea tiebreakului setului secund, s-a lovit la gleznă și nu a mai putut continua partida din semifinalele turneului de la Roland Garros.

Alexander Zverev, accidentare grava la Roland GarrosFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Alexander Zverev, urlete de durere pe Philippe Chatrier

După câteva momente în care s-a rostogolit pe zgură și a plâns de durere, Zverev a fost scos în scaun cu rotile de pe teren.

Sascha a revenit în cârje și a primit aplauze la scenă deschisă din partea publicului de pe „Philippe Chatrier”, în timp ce Nadal a obținut calificarea în marea finală a Grand Slamului de la Paris.

*sursă video: Eurosport

De știut:

  • În ziua meciului, Nadal a împlinit 36 de ani, iar ibericul va juca a 14-a finală de la Roland Garros. Până acum, le-a câștigat pe toate. 13 dintre cele 21 de titluri de Grand Slam au fost cucerite pe zgura de pe Philippe Chatrier.
  • În marea finală de duminică, Rafa îl va întâlni pe învingătorul partidei dintre Casper Ruud (Norvegia - cap de serie 8) și Marin Cilic (Croația - cap de serie 20).