Letona Anastasija Sevastova, locul 16 WTA si favorita 15, si sportiva rusa Elena Vesnina, locul 18 mondial si cap de serie 16, au fost eliminate, miercuri, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Toronto, de jucatoare venite din calificari, potrivit news.ro.

Sevastova a fost invinsa de japoneza Naomi Osaka, numarul 50 mondial, scor 6-3, 6-4, intr-o ora si 15 minute.

Vesnina a fost eliminata de australianca Ashleigh Barty, numarul 58 mondial, in doua ore si cinci minute, scor 6-3, 5-7, 6-4.

Barty o va intalni in optimi pe spaniola Garbine Muguruza, numarul 4 mondial si cap de serie 4, iar Osaka pe principala favorita, jucatoarea ceha Karolina Pliskova, liderul mondial.

Tot miercuri, favorita 10, poloneza Agnieszka Radwanska (10 WTA), a trecut in turul doi de Timea Babos (Ungaria, 55 WTA), scor 6-0, 6-1, iar americanca Venus Williams (9 WTA si cap de serie 9), a invins-o pe Katerina Siniakova (Cehia, 40 WTA), scor 7-5, 7-5.

In optimi, Radwanska va juca impotriva danezei Caroline Wozniacki, locul 6 WTA si favorita 6, iar Venus Williams o va avea ca adversara pe sportive ucraineana Elina Svitolina, numarul 5 mondial si cap de serie 5.

In programul zilei de miercuri la Rogers Cup figureaza si Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie 2, care o intalneste in runda secunda pe slovaca Magdalena Rybarikova, numarul 33 mondial.