Poate Buducnost nu va putea conta pe cea mai buna marcatoare a lor in meciul de duminica, dar are un aliat puternic: publicul. Suporterii muntenegreni pot avea o influenta destul de mare in evolutia meciului, de aceea, antrenorul Oltchimului, Ivica Rimanic a declarat ca Buducnost este favorita in partida de duminica, din campania de calificare in semifinalele Ligii Campionilor: "In fata a 6.000 de suporteri, Buducnost este favorita".

"Fanii nostri au demonstrat ca sunt cei mai buni din Europa. Sper ca vor confirma acest lucru si duminica. Avem nevoie de sprijinul lor pentru ca in felul acesta si motivarea noastra va fi mai mare. Cred ca ne pot ajuta sa castigam" a declarat Katarina Bulatovic, jucatoare la Buducnost.

Cea mai buna marcatoare a muntenegrencelor, Marija Jovanovic si Ana Radovic au suferit accidentari la umar si sunt incerte pentru partida de duminica. Gabriella Kindl, Tihana Ambros si Sladjana Grozdanic si-au revenit dupa accidentari. "E adevarat ca au sportive accidentate, dar cred ca au jucatoare foarte bune care le pot inlocui fara probleme", a declarat Ivica Rimanic pentru site-ul Federatiei Europene de Handbal.

"Pot sa spun ca Buducnost e o echipa buna. S-au intarit dupa ce au contractat noi jucatoare in acest sezon. O echipa care poate castiga in fata unor echipe ca Hypo sau FCK trebuie sa fie foarte buna. Cred ca si-au imbunatatit jocul fata de anul trecut. Au un atac foarte bun, au jucatoare care pot inscrie din toate pozitiile si au un coordonator de joc foarte bun. Si portarii sunt puternici. Chiar cred ca Buducnost are jucatoare bune pentru toate posturile", a concluzionat Rimanic.

Bulatovic lauda prestatiile portarului Oltchimului, dar, in partida de duminica, se va baza pe slabiciunile adversarelor: "Nu vreau sa le supraestimez pe romance sau sa subestimez echipa mea. Inca nu ne-am uitat la DVD-ul cu meciurile lor, dar am vazut meciul lor impotriva fetelor de la Podravka. Portarul Luminita Dinu este cea mai experimentata jucatoare. Sunt o echipa foarte buna, dar au slabiciuni, la fel ca orice echipa. Noi ne vom face jocul si speram sa obtinem un rezultat pozitiv".