Ambasada SUA repudiaza actele de violenta si monitorizeaza toate cazurile in care sunt implicati cetateni americani, a comunicat, duminica, pentru Mediafax, misiunea diplomatica americana, dupa ce un baschetbalist american de la CSS Giurgiu a murit la spital in urma unui incident intr-un club.

"Ambasada SUA repudiaza actele de violenta si urmareste indeaproape cazurile in care sunt implicati cetateni americani", se arata intr-o precizare transmisa de catre misiunea diplomatica.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminica dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a iesit din sala de operatie, a declarat, pentru Mediafax, Florian Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucuresti.

Baschetbalistul american a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucuresti, dupa un incident care a avut loc, sambata noapte, la Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo.

Purtatorul de cuvant al Politiei Giurgiu, comisar Mirela Gheta, a declarat ca Politia a fost anuntata de reprezentantii Spitalului Judetean din Giurgiu, unde sportivul a fost internat initial, ca un tanar a ajuns la spital in coma.

Ea a spus ca deocamdata se fac cercetari in acest caz pentru a se stabili daca a fost vorba despre o agresiune sau despre un accident.