Antonio Conceicao si-a reziliat, in cursul zilei de joi, contractul cu FC Brasov, antrenorul fiind nemultumit de campania de achizitii a echipei din Liga 1. "Au plecat jucatori importanti care nu au fost inlocuiti cu fotbalisti de cel putin acelasi nivel. Nu regret ca nu am plecat la Steaua", a precizat lusitanul.

Antonio Conceicao Foto: cfr1907.ro

"Mi-am dorit foarte tare sa merg mai departe cu FC Brasov, dar am avut o discutie serioasa cu cei din club, sunt oameni care vor ce e mai bine pentru echipa, dar avem idei diferite si nu s-a mai putut continua. Am avut o luna si jumatate sa construim o echipa, dar pana la acest moment nu am reusit asa cum mi-as fi dorit eu. Au plecat jucatori importanti de la echipa si era extrem de important sa îi inlocuim cu jucatori de cel putin acelasi nivel. Am avut cinci luni in care m-am simtit foarte bine la Brasov, am legat prietenii, sper ca atat cat am fost aici oamenii au fost multumiti de mine", a precizat lusitanul pentru Mediafax.

Nu regreta ca nu a ajuns la Steaua

"Este adevarat ca am avut posibilitatea de a merge si la alte cluburi, dar ma simteam bine aici. Nu regret ca nu am mers la Steaua, nu gandesc asa, cand am ramas la Brasov am ramas cu inima, a fost o optiune pe care nu o regret. Ne-am despartit prieteni, asta este viata, ca prieten am venit aici si ca prieten plec, asta este tot ce vreau sa iau cu mine", a conchis Conceicao pentru Mediafax.

FC Brasov a incheiat campionatul trecut pe pozitia a-12-a, stegarii acumuland 43 de puncte.