Fiorentina il doreste cu orice pret pe Antonio Cassano pentru noua stagiune din Serie A, iar pentru ca transferul sa se realizeze formatia de pe Artemio Franchi il ofera la schimb celor de la AC Milan pe Adrian Mutu, informeaza Corriere dello Sport. Dupa mai multe incercari si in stagiunile trecute, atacantul roman ar putea ajunge, in cele din urma, la campioana Italiei.

Cassano-Mutu, posibil schimb intre Milan si FiorentinaFoto: captura corriere dello sport.it

In ultimii ani, presa din Italia a scris ca Mutu ar putea ajunge la AC Milan. Tranzactia a picat insa de fiecare data. Mutarea s-ar putea totusi produce in vara acestui an. Motivul este unul cat se poate de simplu: Fiorentina il vrea pe Antonio Cassano, iar formatia Viola il ofera la schimb pe Adrian Mutu. Informatia a fost confirmata de catre Corriere dello Sport.

In varsta de 28 de ani, Cassano a sosit la Milan la jumatatea sezonului in curs, atacantul reusind sa castige alaturi de rosso-neri titlul din Serie A (a marcat de patru ori).

Pentru Adrian Mutu, ultima perioada petrecuta la Fiorentina a fost destul de grea, fotbalistul roman trecand de la o suspendare pentru consum de substante interzise pana la excluderea din lot pentru acte de indisciplina. Revenit in primul 11 al echipei antrenate de Sinisa Mihajlovic, Mutu nu a impresionat, iar Fiorentina vrea sa-l cedeze in pauza competitionala (conteaza foarte mult si faptul ca are un salariu considerat destul de mare).

Adrian Mutu a evoluat de-a lungul carierei la echipele: FC Arges )1996-1999), Dinamo (1999-2000), Inter Milano (2000), Verona (2000-2002), AC Parma (2002-2003), Chelsea (2003-2004), Juventus (2005-2006) si Fiorentina (din 2006 pana in prezent).