Invinsa categoric de croatii de la Hajduk Split (cei care in turul trei preliminar i-au eliminat pe cei de la Dinamo Bucuresti) in meciul tur, cu scorul de 4-1, Unirea Urziceni spera intr-o calificare miraculoasa in grupele Europa League. La adapostul celor patru goluri din prima mansa, croatii nu sunt interesati de rezultat, ci vor doar calificarea.

Bilasco (Unirea Urziceni)Foto: Agerpres / HotNews.ro

UPDATE: Oficialii ialomiteni au ajuns la un acord in cele din urma cu o televiziune din Romania, astfel ca meciul dintre Unirea Urziceni si Hajduk Split va putea fi vizionat pe B1tv.

Unirea Urziceni - Hajduk Split (ora 20:30, B1tv si Livetext pe Hotnews.ro), rezultat tur: 1-4

Eugen Nae, antrenor Unirea Urziceni: "E un meci foarte dificil, cu o echipa care si-a luat un avantaj substantial in meciul tur. In fotbal totul este posibil si vom incerca sa rasturnam scorul si sa ne calificam. Cum a intors Dinamo rezultatul la Liberec, asa trebuie sa facem si noi joi seara. Totul e posibil. Baietii sunt foarte concentrati, spre surprinderea noastra. E adevarat ca sunt un pic abatuti din pricina situatiei incerte, dar sunt profesionisti, sunt fotbalisti buni, care au facut istorie cu Unirea in Liga Campionilor".

Stanko Poklepovic, antrenor Hajduk: "Suntem pregatiti sa raspundem oricarei situatii in retur si nu vom permite sa aiba loc surprize deoarece ne-am studiat adversara foarte bine. Stim ceea ce trebuie sa facem. Acest tip de meci poate aduce multe, dar poate sa si ia, de asemenea. Nu ma intereseaza rezultatul meciului, dar ma intereseaza doar ca Hajduk sa se califice in Europa League. Unirea este o echipa cu experienta pe care ar trebui sa o respectam deoarece ei stiu sa faca surprize si sa intoarca rezultate".

Echipe probabile:

Urziceni (antrenor Eugen Nae): Grigore, Nicu, Galamaz, Maftei, Bordeanu, Onofras, Paduretu, Brandan, Frunza, Rusescu, Bilasco

Hajduk Split (antrenor Stanko Poklepovic): Radosevic, Oremus, Buljat, Maloca, Strnic, Andric, Tomasov, Brkljaca, Ibricic, Vukusic, Sharbini