Juan Carlos Toja este laudat si in acelasi timp regretat de fostul sau antrenor de la FC Dallas, Schellas Hyndmann. "Toja este un jucator foarte bun atunci cand evolueaza pe postul de mijlocas stanga. Am spus-o si in urma cu ceva timp. Este tehnic, luptator si puternic pe picioare. Sa stiti ca inca nu i-am gasit inlocuitor, desi am transferat alti trei tineri sud-americani", a declarat tehnicianul de la Dallas pentru Prosport.

Postul de mijlocas stanga este cel care i se potriveste cel mai bine columbianului. "Vede mai bine jocul din lateral pentru ca are mai mult timp de gandire si intra in centru, de unde ataca poarta, asta este caracteristica lui. In America nu era un marcator, ci un pasator”.

"Cu siguranta, Toja a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti din campionatul american de soccer. Mi-a facut placere sa lucrez cu el si ma bucur ca acum poate juca in Europa, in Champions League. Nu aveam cum sa-l opresc sa mearga in Europa. Sa stiti ca inca nu i-am gasit inlocuitor, desi am transferat alti trei tineri sud-americani. Ii urez mult succes si sa reuseasca jocuri cat mai bune in Europa, pentru ca are o mare posibilitate de a se afirma. Nu trebuie sa scape aceasta sansa!”, a adaugat Hyndmann.

Marius Lacatus ar trebui sa tina seama de sfaturile lui Hyndmann si sa-l foloseasca pe Toja mijlocas stanga. Si nu doar pentru ca asa il indeamna fostul antrenor al columbianului, ci pentru ca rezultatele Stelei in meciurile in care Toja a jucat pe postul de mijlocas stanga sunt vizibil mai bune decat cele cand a jucat la centru.