Trecand peste jignirile si ironiile dintre conducatori, Rapid s-a impus duminica in derby-ul cu Dinamo, aratand ca este o pretendenta la titlu. Al doilea derby castigat de giulesteni in acest sezon, dupa victoria din meciul cu CFR. Rednic a ales sa se apere, mingi lungi aruncate de Tamas si Moti spre Bratu si Niculae, insa primii doi aveau sa gafeze la reusitele giulestenilor iar atacantii sa se injure cu putin inainte ca "Sageata" sa fie inlocuit de Danciulescu in minutul 77.

"Meciul a fost echilibrat si cred ca un egal ar fi fost echitabil. Pacat de cele doua goluri luate pe greselile noastre", a spus la final Rednic, caruia actionarii i-au reprosat jocul slab al echipei si netitularizarea lui Ionel Danciulescu.

Julio Cesar, Cesinha si Spadacio au facut legea la mijloc, chiar daca Adrian Cristea si Niculae au avut doua ocazii mari, giulestenii au fost superiori iar Peseiro a castigat duelul tactic cu Rednic. Portughezul a fost din nou trimis in tribune, a treia oara in cinci meciuri. “Acum mi-e clar că se doreşte neapărat ca Peseiro să părăsească România! Toate aceste acţiuni sunt îndreptate împotriva lui! Vor să strice fotbalul! Dacă Pe­se­iro plea­că, îl urmez, părăsesc şi eu Rapi­dul!”, s-a enervat Taher.