VIDEO Pana si arbitrii triseaza? Eliminare hilara suferita de Luis Adriano in campionatul Braziliei

de A.I.     HotNews.ro
Luni, 27 martie 2017, 14:27 Sport | Fotbal

Luis Adriano, eliminat dupa o faza ciudata
Foto: Captura YouTube
​Faza zilei vine din Brazilia, acolo unde arbitrul partidei dintre Flamengo si Vasco da Gama l-a eliminat pe Luis Adriano (fost jucator, printre altele, al celor de la FC Sevilla). Momentul a fost unul foarte comentat in Brazilia, decizia centralului Luiz Antonio Silva Santos fiind criticata - arbitrul a fost acuzat ca a mimat primirea unei lovituri.

La scorul de 1-0 pentru Vasco da Gama, Luis Fabiano comite un fault si primeste cartonasul galben. Nemultumit de decizia centralului, atacantul se apropie destul de mult de acesta, pentru a-i cere socoteala.

In acel moment, Luiz Antonio Silva Santos mimeaza primirea unei lovituri la nivelul capului (pe inregistrare se poate vedea ca nu este atins efectiv de jucator), iar apoi il elimina pe fotbalist (54').

Partida disputata pe "Maracana" s-a incheiat pana la urma 2-2.

Vezi aici momentul in care Luis Adriano a fost eliminat:





Citeste mai multe despre   























5555 vizualizari

  • +2 (16 voturi)    
    de fapt l-a atins (Luni, 27 martie 2017, 14:53)

    vlad.... [utilizator]

    nu stiu la ce inregistrare v-ati uitat, dar exista contact.
    Deci jucatorul merita, pentru atitudine si pentru ca-l impinge pe arbitru (contact la nivelul pieptului/burtii).
    • 0 (6 voturi)    
      Nu asta era ideea (Luni, 27 martie 2017, 15:59)

      Tescovin [utilizator] i-a raspuns lui vlad....

      Da, jucătorul merita roșu după litera regulamentului.
      Dar arbitrul nu putea să-i dea roșu într-un mod normal, decent și demn ? De ce trebuia să facă pe artistul de circ, mimând căznit dezechilibrarea în urma unei banale atingeri ?
      • 0 (2 voturi)    
        Uite copy/paste (Luni, 27 martie 2017, 18:56)

        vlad.... [utilizator] i-a raspuns lui Tescovin

        din articol.

        (pe inregistrare se poate vedea ca nu este atins efectiv de jucator)

        deci pe inregistrare se poate vedea ca este atins efectiv de jucator.
    • +1 (1 vot)    
      titlul scris aiurea (Luni, 27 martie 2017, 22:53)

      Mawrkuss [anonim] i-a raspuns lui vlad....

      In locul aritrului i-as fi altoit si una huliganului inainte de a-l da afara.

      Se vede clar ca a sarit la arbitru sa-l intimideze.


      Acuma nu stiu ce sa zic de faultul initial... un sport de domnishoare fotbalul asta...
  • +1 (7 voturi)    
    Nație de simulanți profesioniști (Luni, 27 martie 2017, 14:57)

    Tescovin [utilizator]

    Multă vreme încă mă va mai unge pe suflet acel 7-1 administrat de nemți în 2014.
  • +4 (10 voturi)    
    a (Luni, 27 martie 2017, 14:58)

    nahir [utilizator]

    luat galben pe bune iar de dat a dat piept intentionat cu arbitrul.
    rosu luat pe bune.
    ca arbitrul s-a dat actor la hollywood, si asta e un adevar.
  • +1 (3 voturi)    
    rosu corect (Luni, 27 martie 2017, 18:34)

    ionpozitiv [utilizator]

    nu ca arbitrii nu fac chestii stupide uneori dar aici eliminatul faulteaza din spate, apoi se duce amenintator catre arbitru ca un taur la corida, il mai si atinge pe ala pentru ca se opreste prea tarziu, ba chiar ii si da un fel de branci - chiar daca usor iar arbitrul executa un soi de balet prin aer
    si nu e de eliminat jucatorul asta? adica trebuia sa il lase sa ii rupa maxilarul mai intai, ca dovada pentru carcotasi?


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică