Tehnicianul Ladislau Boloni a cucerit in ultima zi a anului 2007 cu echipa sa de club, Al Jazira (Emiratele Arabe Unite), Cupa Campionilor Golfului, dupa victoria din finala impotriva fostei detinatoare a trofeului, Al Ittifag (Arabia Saudita).

Dupa ce pierduse cu 2-0 prima mansa, Al Jazira a recuperat pe teren propriu diferenta, marcand golul secund in minutul 90+5. In prelungiri, trupa lui Boloni a mai inscris o data, conducand cu 3-0, dar oaspetii au punctat in minutul 120, iar jocul a fost decis la loviturile de departajare. Dupa executarea a noua serii de suturi de la 11 metri, Al Jazira si-a adjudecat trofeul cu scorul de 7-6.

"A fost un meci nebun, in secundele de final norocul trecea dintr-o tabara in alta. Le sunt recunoscator jucatorilor mei pentru efortul depus, unii terminand meciul desi sufereau de dureri musculare din cauza efortului depus. Ei se aflau sub o presiune imensa, pentru ca au inceputul meciul de la 0-2. A fost fantastic modul in care au revenit si au castigat titlul. A fost un meci dificil impotriva unei echipe bune. Cred ca acest trofeu ii va motiva pe jucatori sa se descurce mai bine in competitia interna", a spus Boloni.

Competitia in care se infrunta echipele din zona Golfului Persic a ajuns la a 23-a editie, si este castigata pentru a treia oara de o formatie din Emiratele Arabe Unite.