Internationalul roman Florin Andone, in varsta de 23 de ani, a avut parte de un sezon bun la Cordoba, pentru care a reusit sa marcheze 21 de goluri, fiind titular la Campionatul European in partida cu Franta, iar clubul FC Sevilla il are pe lista de transferuri, conform ABC de Sevilla, citat de Mediafax.

Florin AndoneFoto: Hotnews

Andone a inceput ca titular meciul cu Franta, partida inaugurala a Campionatului European, s-a luptat de multe ori singur cu cei doi fundasi centrali francezi si a avut o evolutie apreciata in cele 60 de minute jucate pe Stade de France.

Jurnalistii spanioli noteaza ca romanul a intrat pe lista de achizitii a echipei care domina Europa League.

Sursa mentioneaza ca deocamdata andaluzii nu au facut nicio oferta oficiala pentru Andone, sefii clubului asteptand sa vada cum pot rezolva situatiile celorlalti atacanti din lot, precum si evolutiile ulterioare ale romanului de la Campionatul European.

Florin Andone si-a prelungit contractul cu Cordoba la inceputul acestui an, iar clauza sa de reziliere este de 10 milioane de euro. In eventualitatea in care Cordoba va reveni in prima liga spaniola, clauza sa va creste la 20 de milioane de euro.