​Romania a pierdut partida tur cu Grecia (baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) cu 3-1, iar sansele de a ajunge in Brazilia sunt destul de mici. "Strategia de la Pireu a fost gresita, in retur trebuie sa atacam", a declarat Gica Popescu, fost capitan al tricolorilor.

Gica PopescuFoto: HotNews.ro

"Meciul de la Pireu a fost pierdut pentru ca am jucat prost. Atitudinea prea conservatoare cu care am intrat pe teren a contat. Am avut posesie, dar dupa primul gol parca ne-am stins. Cu toate ca am echilibrat meciul, nu am reusit sa tinem acest rezultat de egalitate. N-am avut curaj, am atacat putin, foarte putin. Senzatia pe care am avut-o a fost aceea ca ne-am fi multumit cu o infrangere la limita, marcand acolo" - Gica Popescu, pentur sptfm.ro.

Ne putem califica

"Avem jucatori in compartimentele ofensive care pot invinge apararea Greciei, pe care am vazut-o de cateva ori, nu neaparat in panica, cand a aruncat mingea in tribuna sau cand se chinuia sa iasa cu mingea din propria jumatate. Marti nu avem alta sansa decat sa atacam, fara a ne repezi peste greci, deci sa jucam curajos. Trebuie sa ne asumam niste riscuri, trebuie sa fim cumpatati si eu cred ca, daca vom marca in prima repriza, atunci va fi o presiune extraordinara asupra Greciei dupa care vom avea alte 45 de minute sa marcam golul calificarii", a incheiat Gica Popescu.

Romania - Grecia se va disputa marti, 19 noiembrie, de la ora 21:00, pe "Arena Nationala", urmand sa fie in direct pe Antena 1 si LiveText pe HotNews.ro.