Directia Nationala Anticoruptie a prezentat, in cursul zilei de luni, materialul de urmarire penala dupa care urmeaza sa fie trimise in judecata mai multe persoane implicate in "Dosarul dezafilierii Universitatii Craiova", informeaza Mediafax.

Mircea SanduFoto: AGERPRES

"Am fost astazi dimineata (n.r. luni) la DNA unde ne-a fost prezentat materialul de urmarire penala, mai exact documentele depuse de noi, LPF, de Federatia Romana de Fotbal, precum si de Universitatea Craiova. Este o procedura standard. Acum urmeaza trimiterea in judecata in acest dosar al dezafilierii clubului Universitatea Craiova", a declarat Catalin Ciubota, avocatul LFP, pentru Mediafax.

Catalin Ciubota a precizat ca, din informatiile pe care le are pana in prezent, vor fi trimisi in judecata trei membri ai Comitetului Executiv al FRF, Mircea Sandu, Dumitru Dragomir si Octavian Goga, precum si FRF si LPF, in calitate de persoane juridice.

In data de 20 iulie 2011, Comitetul Executiv al FRF a votat dezafilierea echipei Universitatea Craiova, excluderea avand la baza faptul ca Stiinta ar fi chemat in instanta forul fotbalistic.

Toti cei implicati in cazul "Universitatea Craiova" sunt invinuiti de abuz in serviciu si de sustragere de bunuri de sub sechestru. Pedeapsa pe care o risca este cuprinsa intre sase luni si 15 ani de inchisoare.