Partida dintre Sportul Studentesc si Farul Constanta, programata la ora 11.00, nu s-a mai jucat, dupa ce jucatorii gazdelor au refuzat sa intre pe teren. Acestia au venit la stadion imbracati in civil si au stat alaturi de parinti, asteptind explicatii de la Vasile Siman, timp in care jucatorii celor de la Farul s-au incalzit, relataza GSP.ro.

In jurul orei 11.44, jucatorii de la Sportul au vrut sa intre in teren, insa neplata arbitrilor si a terenului i-a facut sa ramina in tribuna: "Noi am vrut sa jucam, dar Siman nu a platit nimic".

Fotbalistii de la Sportul acuza ca nu si-au primit banii de 24 de luni.

Conform regulamentului, Comisia de Disciplina a FRF urmeaza sa acorde echipei Farul la masa verde, cu scorul de 3-0, scrie Mediafax.

In cursul diminetii, parintii mai multor jucatori, nemultumiti de intarzierile salariale din ultimele luni, si patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman, s-au injurat si amenintat reciproc. Parintii au ajuns la stadionul echipei Juventus din Colentina, unde era programata intalnirea, cu aproximativ doua ore inaintea meciului, iar la sosirea lui Siman i-au reprosat acestuia modul in care conduce clubul. Ei i-au solicitat lui Siman sa le dea dezlegari in alb jucatorilor daca nu doreste sa-i plateasca. Discutiile dintre patron si parinti au degenerat, la un moment dat ajungindu-se la injurii si amenintari de ambele parti.

Meciul Sportul - Farul era programat in etapa a XVI-a a Ligii a II-a.