Jose Mourinho va pleca la finalul sezonului de la Real Madrid, informeaza El Mundo Deportivo, citand postul de radio ABC Punto. Tehnicianul lusitan si-ar fi dat acordul de a prelua pe Manchester City incepand cu data de 30 iunie 2012.

Jose Mourinho Foto: realmadrid.com

Aflat in conflict deschis cu Iker Casillas, unul dintre simbolurile lui Real Madrid, Mourinho nu este, de asemenea, multumit de faptul ca a fost criticat de unii dintre suporterii galacticilor si de presa spaniola.

"Presedintele (n.r. Florentino Perez) nu este multumit de deciziile si atitudinea antrenorului si deja a inceput sa caute un alt tehnician, printre candidati aflandu-se selectionerul Germaniei, Joachim Löw, si spaniolul Rafael Benitez, in prezent liber de contract", informeaza ABC Punto, conform Mediafax.

Cu Jose Mourinho pe banca tehnica, Real Madrid se afla pe primul loc in Primera Division (cu un avantaj de sase puncte fata de FC Barcelona), in timp ce in Champions League este la un pas de semifinale (a invins in mansa tur, scor 3-0, pe APOEL).