"Stiu ce ma asteapta, dar m-am pregatit bine. Nu mi-e frica de Lucian Bute", a precizat Jean Paul Mendy la aterizarea in Bucuresti. Bute isi va pune in joc pentru a opta oara centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata francezului Mendy (37 de ani). Partida va avea loc, sambata, 9 iulie, de la ora 22.00, urmand sa fie in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

Jean Paul Mendy Foto: Captura YouTube

"Va fi o lupta grea, am venit aici sa infrunt un campion. Stiu ce ma asteapta, dar m-am pregatit bine. Nu mi-e frica de Lucian Bute. Se poate intampla orice in acest meci. Nu caut neaparat sa-l fac KO, dar un astfel de moment poate aparea oricand. Sper sa facem un meci bun si cel mai in forma sa castige.

Sunt pentru a treia oara in Romania. Sper sa fie o lupta frumoasa. Nu stiu daca meciul se va termina înainte de limita", a declarat Mendy la aterizarea in Bucuresti (conform gsp).

Il lauda pe Bute

"Nu imi amintesc de Lucian Bute ca boxer amator decat ca la Mondialul din 1999 eu am fost invins in optimi, iar el a ajuns pana in semifinale. Este un pugilist tehnic care are o lovitura puternica la corp si un upercut teribil de stanga. Stiu ca se adapteaza foarte repede oricarui adversar si nu boxeaza de doua ori la fel", a completat francezul.

Programul lui Mendy in Romania:

Marti, 5 iulie: antrenament public, ora 13.00, la AFI Cotroceni.

Miercuri, 6 iulie: conferinta de presa, ora 12.00, la Hotel Marriott.

Vineri, 7 iulie: cantarul oficial, ora 12.00, la Hotel Marriott.

Gala "Campion pentru Romania" va avea loc, sambata, 9 iulie, iar partida dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy este programata sa inceapa in jurul orei 22.00, la Romexpo. Meciul va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro.

br>