Simona Halep a fost audiată săptămânile trecute în procesul de dopaj în care este implicată, iar acum așteaptă să afle care va fi suspendarea pe care o va primi (sunt șanse minime să scape fără o sancțiune).

Simona HalepFoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Până la aflarea veștilor din partea tribunalului independent Sport Resolutions, Simona a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea pe terenul de tenis.

Halep este filmată în momentul în care servește, iar imaginile sunt însoțite de două emoticoane: o minge de tenis și o inimă.

Simona Halep se pregătește din greu pentru o revenire pe terenurile de tenis, ultimul meci oficial disputat de fosta lideră WTA fiind la US Open 2022, atunci când a fost eliminată în runda inaugurală de Daria Snigur din Ucraina.

De știut:

  • Cazul Simonei este judecat în aceste momente de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Sport Resolutions și ITIA, detalii despre procesul Simonei Halep - Ce urmează pentru fosta lideră WTA

>> Simona Halep, șocată după ce procesul în cazul ei de dopaj a fost amânat din nou

>> Reacția vehementă a Simonei Halep după ce a fost acuzată de ITIA de o nouă încălcare a programului antidoping

>> Irina Begu ia atitudine în cazul de dopaj al Simonei Halep